Van itt olyan, aki nem a hagyományos értelemben vett fájdalmat érezte vajúdás alatt?
Nekem derékfájdalom és görcs csak a vajúdàs alatt jött elő. Előtte a jóslófájások inkább csak kemènyedéshez hasonlítottak. A nyilallàsokat is èreztem a terhessèg végén, hiszen a baba ès a testem már készülődött a szülèsre.
A vajúdás első óráiban nem is éreztem derékfájàst, csak ahogy telt az idő ès erősödtek a fájàsok, úgy társult mellé erősebb görcs ès derékfájàs.
Úgyhogy még nem tudhatod mit érzel majd ha jönnek a tényleges fàjások.
Nekem csak a második lányomnál indult be a szülés. Akkor lent a nemi szervem felett éreztem folyamatosan fájásokat. Mondjuk én a havinál sosem görcsöltem, sosem voltak fájásaim, így 100%-ig biztos voltam abban, hogy beindult a szülés. Elment a nyákdugóm reggel fél 9 körül és egy óra múlva kezdődött, kb. 5-10 perces fájásokkal.
Este 8-ra mentünk be a kórházba, akkor már 1-2 perces fájásaim voltak.
Végül 22:40-kor s.császárral született meg a második lányunk is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!