Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ki hany napot maradt a korhazb...

Ki hany napot maradt a korhazban szules utan? A Margit korhaz protokolja szerint ket-harom nap mulva a gyereket es anyat hazakuldik.

Figyelt kérdés
2010. febr. 12. 22:07
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
86%

Szia!

Én Londonban élek és csak érdekesség képpen írom, hogy itt a szülés után 6 órával haza lehet menni, mert ha nincs semmi baj, nincs értelme a kórházi körülmények között lennetek a babával. Persze ha akarsz maradhatsz, de általában mindenki él a lehetőséggel. Én is fogok:)

Sok sikert a szüléshez és jó egészséget!

36 hetes kismama

2010. febr. 12. 23:56
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Péntek este szültem császárral, kedd reggel szabályosan kidobtak a kórházból, hogy kell másnak az ágy.
2010. febr. 13. 12:31
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Én a Margitba szültem.CSütörtök hajnalba született a kislányom és vasárnap jöttem haza.
2010. febr. 13. 20:43
 14/19 A kérdező kommentje:

Koszi a valaszokat.

20:43

Ki volt a szuleszorvososd?

En Mousa Moustafanal tervezem a szulest, rola nem tudsz veletlenul valami infot?

2010. febr. 14. 19:07
 15/19 anonim ***** válasza:

A Margitban szültem márciusban.

Március 8-án vasárnap du született a lányom, szerdán mehettem volna haza, de a pocsék vérképem miatt még szerdán vért kaptam, így csak csütörtökön mentünk.

2010. febr. 15. 18:44
 16/19 anonim ***** válasza:

02-12 23:56

Szülés után 6 órával még felkelni és menni sem volt erőm, nem hazamenni

és ha besárgul a baba?

szoptatásban ki segít, ha nem megy?

2010. febr. 15. 20:12
 17/19 anonim ***** válasza:

Elöször nekem is furcsa volt a hat óra, persze ez csak azokra érvényes, akik szülési centrumban szülnek, ahol nem kapunk semmilyen fájdalomcsillapítót (eda, injekció) csak gázt és esetleg morfiumot. Ez a szülési centrum a kórházon belül van, de egy teljesen elkülönített részleg, olyan mint egy hotel, nagy franciaággyal, tévével, laptoppal és egy hatalmas kád is van a szobába. Ha bármi komplikáció van a szülés alatt egyből visznek a normál vajúdóba. Szóval a hat óra ezekre a ksimamákra vonatkozik akik itt szülnek. A szoptatásban egyből segítenek, meg a fürdetésban is, illetve másnap jön hozzám a védőnő.

Minden országban szerintem egy kicsit más, én még nem szültem otthon, tehát nme tudok véleményt alkotni. Nekem ez itt tetszik és remélem minden oké lesz később is.

jÓ SZÜLÉST MINDENKINEK!!

37 hetes kismama

2010. febr. 17. 11:51
 18/19 anonim ***** válasza:
Szia!20:43-as vagyok.Bocsi,de csak most van időm netezni és válaszolni.Én ügyeletesnél szültem Dr.Burik Zoltánnál.NAGYON!!!JÓ ORVOS!A második babát nála fogom szülni.Akinél te akarsz szülni arról nem tudok semmit.Mikorra vagy kiirva?
2010. febr. 20. 20:35
 19/19 A kérdező kommentje:

02-20 20:35

szept 25-re

2010. febr. 24. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!