A magzatvíz elfolyása után be lehet venni pár szem Cataflam-ot, hogy enyhítse a kezdeti szülési fájdalmakat?
Figyelt kérdés
2015. febr. 23. 10:13
21/23 anonim válasza:
Nyugi, csak kamu. A napokban ez a 10edik cataflam-os kérdés. Nem vettétek észre? Mind mind provokatív, ahogy ez is .
22/23 anonim válasza:
Mindegy, hogy kamu vagy sem, én azért elgondolkodtam rajta :) Még ha vki komolyan kérdezi is a válasz nem! Attól ugyanis, hogy ha elfolyik/szivárog vkinek a magzatvize, nem 100 % hogy beindul a szülés. A vajúdóban tapasztaltak alapján írom, hogy volt egy nő, aki csak ott volt, mert elfolyt a magzatvize és nem jöttek a fájások. Csak várta és várta a dokiját, hogy csináljon vmit. A vége császár lett.
23/23 anonim válasza:
A szülési fájdalmakat nem kell csillapítani, hiszen funkciójuk van, az orvosok, szülésznők mindenféle következtetéseket tudnak levonni a fájdalmak erősségéből, gyakoriságából, jellegéből.
Ha elviselhetetlen fájdalmaid lennének, addigra már úgyis kórházban leszel, és nem tablettákkal fogják csillapítani - ha szükséges.
Egyébként nem olyan vészes, nekem meg sem fordult a fejemben szülés alatt, hogy csillapítsák a fájdalmat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!