Várjuk együtt a szülés megindulását? 38+5 hkm
Szívesen beszélgetnék kismamákkal,tünetekről stb.
Nekem 3. babám,első kettő kisfiú,most kislány érkezik,már nagyon várjuk.
Liza vagyok
Sziasztok! Tegnap voltam nst-n, sehol semmi. Ha péntekig nem indul be akkor még aznap délelőtt be kell feküdnöm.
Most csak annyi a változás, hogy a gáttájék be-besajdul, elég fájdalmas meg mintha feszítenék szét az egész alfelem. Majd látjuk még mi lesz.
Nagyon gratulálok a picikihez. :)
Heni, jelenleg 39+1
Kedves 11-es, drukkolok, könnyű szülést kívánok!!! Itt van pár fotó rólunk, az utolsó már otthoni. A többi Kórházi, bocsánat. :-)
Zsófi vagyok!
Sajnos nekem fejnem kell a tejet, mert nem jó a formája a bimbómnak, és Nóri nem tudja bekapni. Ráadásul szilikonnal sem meg, mert olyan lusta, hogy elalszik rajt, hiába keltegetem. Egy fejéfejésre lejön kb 60-70 ml két mellből. Aki tapasztalat írja már meg, hogy ez jó-e.:)
Egyébként jó baba.
Nálunk is apás szülés vol, szerencsére oda beengedték, de utána már nem jöhetett be a kórházba.
Nagyon megviseltek a kórházi napok. Semmi segítséget nem kapta. Én meg nem tudtam, hogy miért sír a baba, és miért nem kapja be a bimbómat. Utolsó nap, mikor már elsírtam magam s dokimnak, ma akkor jött egy néni és segített. Persze, ha nem szólok az orvosna, akkor még ezt sem kaptam volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!