Fogadott orvosnak mikor szokás odaadni a pénzt szülés után?
Én szülés után harmadik (kórházban töltött utolsó) napon adtam oda, mikor jött látogatni. Szerintem előbb nem kell és nem is érdemes.
Rövid és könnyű szülést kívánok Neked!
Köszönöm a válaszokat.
Én is úgy gondoltam, hogy mikor hazajövünk a kórházból, akkor adjuk oda a dokinak a pénzt.
Én úgy akartam, hogy a párommal együtt adjuk oda a pénzt, és a doki sem és a szülésznő sem volt mindennap bent a kórházban, így a hazamenetelkor sem.
Meg úgy gondolom, hogy a doki nem csak a szülésért kapja a lóvét, hanem inkább ami utána van: tiszítás, varrás, esetleg varratszedés (nekem ez nem is volt, mert felszívódóval varrt)
Szóval a szülésznőm csak egy nap volt bent a 4 nap alatt, így mikor jött a párom látogatni délután, akkor lementünk hozzá, "dumáltunk :o)" és végül odaadtuk egy doboz bonbon mellé. (aznap volt fent látogatni, és akkor kérdeztem, hogy meddig lesz bent)
A dokim is csak egy nap volt bent a 4-ből (hétvége is benne volt) akkor is csak berobogott, kérdezősködött, megnézte a babót és mondta, hogy majd 6 hét múlva menjek, és kirobogott. Még ha akartam volna sem tudtam volna odaadni.
Mivel 6 hétig nem volt semmi probléma, nagyon szépen gyógyultam, így megérdemelte a doki is a lóvét, a 6 hetes kontrollon, ami 8. héten volt mentünk el mindhárman a babóval és a vizsgálat után babázott egy kicsit majd odaadtuk neki amit szántunk egy üveg pia kíséretében.
Mi a szülésznőnek 30-at adtunk, mert nagyon-nagyon meg voltam vele elégedve, de fogadott volt. (Budapest)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!