3 hetem van a szülésig. Nagyon várjuk a Kicsit, de csak arra tudok gondolni állandóan, hogy mi lesz a 23 hónapos kislányommal nélkülem, meg velem nélküle?
Szia!
Ugyanebbe a cipőbe jártunk nemrég mi is.Már 7 hetes a kicsibabánk,és sokkal jobb volt a helyzet mint azt hittem.Pedig az én lányom nem nagyon maradt el eddig senkivel nélkülem,nem is szoktam másra hagyni.Még az apukájával sem szokott hosszabb időre kettesben maradni,pedig nagyon szereti.Egyetlen alkalommal volt hiszti a kórházba,hogy nem akart otthagyni,az is már a liftbe,szerencsére nekem csak mesélték.
De mikor hazajöttünk a kórházból,nem engedett a drágám apának semmit csinálni,nem etethette,nem fürdethette...stb...mindent csakis anya.
De már ez is változik,lassan megszokja a helyzetet,a tesót szereti nagyon,puszilgatja dajkálja,nem vészes a féltékenysége.
Ha elfogadsz egy ötletet,vegyetek valami játékot aminek örülne a csemete,és azt kapja a kistesótól ajándékba mikor hazamentek a kórházból.Nálunk jó indítás volt,nagyon örült neki.Az a pár nap meg hamar elmegy ne aggódj,nem kell idegeskedni.
Minden jót nektek,üdv.
5-öt,mert sajna megcsászároztak.
Azt kicsit nehezen vette tudomásul az elején,hogy nem emelgethetem,de megtaláltuk mindig a módját a szeretgetésnek.Egyébként nekem is mindig ő járt a fejembe,hogy mi lesz vele nélkülem abba a pár napba.
Igaz még most is megkérdezi majdnem mindennap,hogy "ugye nem mész többet a kórházba?"
Most mindennek,mindenkinek van anyukája,még mikor a mamival virágot szedtek,annak is kellett anyukát szedni ügyelve az arányokra,hogy nagyobb legyen mint a kislánya:)))Szerintem amúgy minden gyereket megvisel kissé a tesó érkezése,de én rosszabbra számítottam,örülök,hogy jobb a helyzet.
Remélem nálatok is így lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!