Ha császárral szülök, akkor a kórházi pakkomon kell valamit változtatni? Mennyivel a kiírt időpont előtt szoktak befektetni?
Figyelt kérdés
Gondolok itt arra, hogy tudtommal 1 héttel előbb befektetnek, tehát lehet, hogy valamiből többet kéne pakolnom!?
Ma tudtam meg, hogy valszeg császár lesz (faros a kisfiam), és nagyon parázok a dologtól.
2008. aug. 21. 19:23
1/1 anonim válasza:
Semmit a világon.
Nem tudom,hogy tervezett császárnál mikor fektetnek be,de akkor tegyél el pluszba két hálóinget.
Engem is csásázároztak,igaz nem tudtam előre,hogy ez lesz,nekem napokig pokoli fájdalmaim voltak.
10 napra rá már olyan volt,mintha mi se történt volna.
Készülj fel!
Boldog babázást!
6 hetes kisfiú anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!