Szülés előtt álló kismamák (36-40hetesek)! Hogy vagytok? Hol fogotok szülni? Mekkorára becsülték a babát? Várjárok?
Én is úgy vagyok vele, mint Te kedves első! Nagyon félek, hogy milyen lesz itthon, de az biztos, hogy fizikailag sokkal könyebb! Nem tudom lehajolni a játékokért, rettentően elfáradok a pakolásban. Könnyebb lesz majd emelgetni a nagyon ( mert igényli természetesen). Sajnos nekem nagyon nehéz és stresszes terhesgondozásom volt. Kezdődött egy sima kis köldöksérvel, aztán minden eredmény tökéletes volt, szépen fejlődött, majd 26.héten 4d-n kérdezték, hogy tudunk-e az agykamra tágulatról???? Mi csoda??? Nem!!! Kedves volt nagyon a doki és megnyugtatott, hogy az egészséges kereteken belűl van (10mm alatt) de nyomon kell követni. Jött az 1hónapnyi stressz. 3naponta genetikus (4különböző magánklinikán). Szerencsére nem nőtt. Megnyugtattak mindenhol, hogy teljesen egészséges keretek között van. (32.héten csökkeni kezdett, mostanra meg lekopogom, úgy néz ki, szinte teljesen eltűnt).
Majd jött egy pozitív cytomegalo virus. Na tök jó! Csupa jókat írnak róla a neten. 2. Cyto is pozitív, ekkor elküldtek infektológiára. Ott nagyjából megnyugtattak, hogy méréshatár alatt van, kevés vírusszámmal, tünetmentes is volt, valószínű csak védettséget kapott a baba. Szerencsére nagyon szépen fejlődik (koppkopp). Uh-n nem látható semmi rendellenesség.
35.héten panaszkodtam, hogy szúr a mellkasom és alig kapok levegőt. Ismét vérvétel, tucat vizsgálat, majd közölték, hogy tüdőembólia... Azóta szúrnom kell minden nap a vérhigítót. De ez a legkevesebb, csak a baba legyen egészséges.
Úgyhogy már tűkön ülve várjuk a végét :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!