A taxis tényleg megtagadhatja a vajúdó nő szállítását?
SAjnos igen, mert a saját kocsiját nem köteles feláldozni az esetleges koszok miatt, de köteles segítséget nyújtani, ha ezt nem teszi,pl mentőt hívjon, akor feljelentheted, ami már mit sem segít, legfeljebb a következő kismamiutasnak...
A lényeg az, ha ilyen gondod van időben hívj taxit és vigyél magaddal jó vastag nagypárnát, mert ha arra ülsz, alá nejlon, akkor nem hinném, hogy beszólna, de a taxirendelésnél jelezd, hogy mi a helyzet és hogy nem kapsz mentőt, mert mentőt is hívhatsz, de az lehet soká jön..elég ciki dolog.
Nincs valami szomszéd aki akár taxipénzen elvinne,ha..?
Szia! Anno én taxival mentem, a taxisnak lett szólva, hogy vajúdó nőt fog szállítani, mielőtt beszálltam a párom szólt hogy folyik a magzatvizem, a taxis annyit mondott, hogy nagyon fog sietni és ne törődjünk a vízzel, majd megszárad.
Szerintem ha taxit hívtok beszéljétek meg a diszpécserrel, hogy szülni készülsz, és lehetőleg olyan sofőrt küldjön akiről tudja, hogy be is visz, nem finnyáskodik, gondolom meg tudja oldani azért ül ott ahol.
SZia.Ez mind szép és jó de mi van akkor ha valami nem úgy megy ahogy kéne akkor a taxis nem repeszthet 120szal a mentő viszont szirénázva megkülönböztetett jelzéssel igen.Semmi baj nem lessz valószínűleg de én azért ezt át gondolnám.A mentő arra van hogy ilyenkor kihívd.Nyilván nem egy rohamkocsit fognak küldeni ami azzonnali beavatkozást igénylő esetekhez van de még mindig jobb egy mentő mint egy megijjedt ugyan jó indulatú taxis aki aztse tudja az utat vagy téged nézzen ha netán baj van.
Viszont ha választott korházad vanés orvosod akkor a korháztól kérj egy befogadó nyilatkozatot különben a helyi korházba ahova tartozol oda visznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!