Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Sokan a szülés "előjeleiről"...

Sokan a szülés "előjeleiről" írnak, de mi van, ha semmi jel, akkor is bármikor beindulhat?

Figyelt kérdés
40. hétben vagyunk, és pont úgy érzem magam, mint egy hónapja. A hasam nem keményedik, a pici ficánkol, nem vizesedek, nincs hasmenésem, a nyákdugót sem láttam, zárva a méhszáj, stb. Ettől még beindulhat bármelyik pillanatban, vagy ezt tényleg lehet tudni előre? Első gyerek lesz.
2008. aug. 21. 10:37
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem feltétlen vannak tünetei:-) Nekem sem voltak. 8 nappal túlhordtam, és semmi tünetem nem volt, sőt, jobban voltam, mint előtte bármikor:-)

Ne félj,ettől még meg fog indulni, a pici tudja, mikor van itt az ideje annak, hogy kibújjon. Élvezd ki még az utolsó pillanatkat is, nemsoká minden megváltozik...

2008. aug. 21. 10:52
 2/6 anonim válasza:
Szia! Ne aggódj! Én a fiamat (első terhesség) 1 héttel túlhordtam, semmi féle előjelem nem volt, még jósló fájások sem. Aztán egyszercsak elfolyt a magzatvizem, és jöttek a fájások. A magzatvíz elfolyásától számított 2, azaz kettő óra múlva megszületett Bálint! Ilyen gyors szülést és kevés vajódást kívánok Neked és mindenkinek!
2008. aug. 21. 14:07
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem semmiféle tüneteim vagy előjeleim nem voltak. 39. héten szültem, és úgy, hogy egyik reggel fájásokra ébredtem. De előző este sem gondoltam volna, hogy reggel ebből baba lesz.
2008. aug. 21. 14:27
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem se volt tünet,este még a közeli hipermarketbe vásárolgattunk 9 óra körül,még kérdezték is hogy mikorra vagyok kiírva,mondtam holnapra,de úgyse lesz semmi-aztán éjfélkor elfolyt a magzatvíz vasárnap délelőtt pedig megszületett a fiam a kiírás!szerinti napon
2008. aug. 21. 14:55
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem sem volt semmi előjele annak, hogy a kisasszony ki akar bújni! Egész nap talpon voltam, jól éreztem magam. Aztán éjjel fájásokra ébredtem, délre pedig megszületett a pici!
2008. aug. 21. 15:00
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Már nagyon várom, ezek szerint bármikor megtörténhet... Jó babázást mindenkinek!
2008. aug. 21. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!