A nőket miért zavarja hisztérikusan a szülés alatti
hízás?
Figyelt kérdés
Terhes a feleséged.Gyarapszik.Ez teljesen természetes folyamat.Dícséred hogy így is milyen csinos.De ő teljesen elkeseredett a plusz kilók miatt,mintha ez lenne most a legfontosabb.
Ha olyan hangsúllyal mondasz vmit akkor ő már rögtön kiborul hogy ő milyen kövér és csúnya...
De miért?
Most nem mindegy hány kilót hízol terhesség alatt?
utolsó csak meg kellett jegyezned hogy félre írta. senki mást nem zavart annyira hogy beszóljon. gratulálok, kiszűrted a lényeget.
2015. jan. 24. 14:32
12/17 anonim válasza:
Engem spec nem érdekelt. Mondjuk sosem voltam vékony, akkor sem, amikor megismerkedtünk, akkor sem, amikor terhes lettem. Mindig mondta, hogy lassan gurulok. Mondjuk tényleg nagy lett a hasam a végére, azt hitték ikrek. Szülés után 2 héttel mát 5kg-al voltam kevesebb, mint amivel kezdtem, összesen 25kg ugrott le a szülés napja után. Valahogy ezt számon tartom, de én mondjuk csinos vagyok gyerek mellett is, összerántom magam minden nap és nőiesen is öltözködöm. Ezen a szülés sem változtatott, szóval nem mindenkit zavar, hogy terhesen hogy alakult a súlya :)
2015. jan. 24. 14:50
13/17 anonim válasza:
Nem nem mindegy,hogy mennyit hízik!! Persze ha most valakinek 15 kiló sikeredik, az nem vészes, de a 30 kilóknál már elgondolkoztató a cukor és a toxémia veszély miatt is. A terhesség nem jár feltétlen extra hízással (nem számít extra hízásnak a magzat, a lepény és a víz súlya sem)...55 kilóval indítottam és 7 kiló sikeredett fel. Ez nem hősködés, odafigyeltem, de nagyban alkati kérdés is a dolog. Az az orvos, akihez először mentem (magánrendelésre!!!!) azt mondta, hogy ne hogy túl sokat hízzak, mert a férjem el fog hagyni, hát bőgve jöttem ki tőle, aztán ott is hagytam. Így nagyon könnyen viseltem az egész terhességet, még a szülés napján is csavarogtam a városban, meg terhes tornáztam, de így is előfordult, hogy nyehegtem egy kicsit :)... Persze nem a kilók a legfontosabbak, így utólag, azt mondom hogy az ember gyereke 50 kilót is simán megérne, viszont a szülés után könnyebb a dolga, annak aki kevesebbet szedett fel.
2015. jan. 24. 14:52
14/17 anonim válasza:
12. vagyok
De rendes dokik vannak...
Nekem pont hogy azt mondta az enyém, amikor vicceltem neki, hogy apu le fog lépni, ha így maradok szülés után is (nem menne vissza a hasam) hogy dehogyis hagy, ott lesz egy gyönyörű gyerek neki.
2015. jan. 24. 14:59
15/17 anonim válasza:
Engem nem zavart a hìzás, sőt örültem is a plusz 25 kilòmnak. Sokkal jobban èreztem magam ùgy,mint ìgy soványan. Tudom èn 100-bòl 1 vagyok, aki ezt mondja.
2015. jan. 24. 22:05
16/17 anonim válasza:
Nem igazán a hízás zavarja őket, hanem szerintem az, hogy a testük hirtelen azt kezd el csinálni, amit "ő" akar.
Én inkább az egészségügyi rendellenességektől féltem, a lábdagadástól, vizesedéstől, zavart hogy nem tudok hajolni. Mindig elég mozgékony voltam, és furcsa volt, hogy nem uralom már a testem, hanem a baba "diktál". Amúgy összesen 10 kilót híztam, és nem lett hatalmas hasam, mégis furcsa volt, hogy hónapokig nem voltam "önmagam".
2015. febr. 2. 11:16
17/17 anonim válasza:
Hát nekem azt mondta a védőnő, hogy összesen 10 kg-ot lehet hízni terhesség alatt, különben befektetnek diétázni a kórházba. Ahhoz meg kinek van kedve? Nagyon "jó", mert most vagyok csak 12 hetes, de máris 5 kg felszaladt- még jó, hogy ezt írta be kezdő súlynak, és nem a terhesség előttit...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!