Iden mar tenyleg nem lehet orvost fogadni? Annal kell szülni, aki eppen benn lesz?
Figyelt kérdés
2015. jan. 23. 23:02
1/5 anonim válasza:
Ezt hol hallottad? Én kizártnak tartom.
2/5 anonim válasza:
én is hallottam ilyesmit, de talán úgy, hogy orvost nem lehet fogadni, csak szülészt.
de ettől függetlenül ismerősmost terhes az elején van és van fogadott orvosa...(illetve annak magánrendelésére jár)
3/5 anonim válasza:
Én múlt héten kérdeztem meg az orvosomat, akinél szültem tavaly, hogy idén is járhatok e hozzá és szülhetek majd nála ismét és azt mondta természetesen.
5/5 anonim válasza:
Szombathelyen például nem lehet már évek óta orvost fogadni, csak szülésznőt. Én többek között ezért nem is ott szültem és a következőt se fogom ott. Azzal magyarázta a főorvos a döntést, hogy az orvosok nem foglalkoztak a sima betegekkel, és állandó panasz volt emiatt, a dokik mindenkit rá akartak kényszeríteni arra, hogy fogadjanak fel valakit. De arról nem hallottam, hogy országosan tiltani akarnák. Mondjuk azt gondolom, hogy ahogyan kellően sok pénzzel azért Szombathelyen is kijátszhato a rendszer, országosan is megoldanánk mi nők. Én például 3-400 ezret is fizetnék, hogy a saját dokim legyen bent, és ezzel nem vagyok egyedül. De nem gondolom, hogy az orvosi kamarán ilyen szigorítást át tudnának vinni. Az orvosoknak se lenne jó, ha megszűnne ez a bevételi forrasuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!