Spirálról mit tudtok?
Figyelt kérdés
Arra lennék kiváncsi hogy mi a menete, hogyan teszik fel, fáj-e, ha fáj meddig fáj? milyen spirálok vannak milyen árba van? Császár után mikortól teszik fel? stb. stb.
(És bocsi hogy ide írtam a kérdést de ahová való(szex-fog-gátlás) oda igazából aberáltak írnak butaságokat)
2015. jan. 23. 18:07
1/5 anonim válasza:
Szia! Nekem a 6hetes kontrollkor rakták fel, nem fáj egy nagy levegőt veszel és már fent is van. Aznap görcsölhet egy picit, és vérezhetsz is. 10 hónapig volt fent nekem szülés után, de sajnos begyulladtam tőle.. Az enyém kb 6-7000ft volt, de meg nem mondom már a nevét..
2/5 anonim válasza:
6-7000 az reális amennyire tudom, nagyságrendileg biztosan.
Nekem hormonos van (Mirena), mert 1000% biztonságot akartam. Pozitív mellékhatása hogy alig van mellette menzi. Kb annyira kellemetlen mint amikor kenetet vesznek.
3/5 anonim válasza:
Az lemaradt hogy a hormonos az olyan 40 000Ft, 5 évig tart a hormonhatás és 10 évig maradhat fent, maga az eszköz bentléte még ekkor is megakadályozza a terhességet.
4/5 anonim válasza:
Nekem első gyerek után volt először, mert a gyógyszertöl nem volt rendes menzeszem (több fajtát is próbáltunk). Ezért csak később került föl a spirál. 5+1 évig volt fent teljesen problémamentesen. Semmit sem éreztem, csak a felhelyezést. Aztán ismét babát terveztünk. Utána a 6 hetes kontrolon megbeszéltük, hogy spirál lesz, mert az bevált előtte is. Pár nap mulva fel is tette. Több, mint egy éve volt, de most sincs problémám vele.
5/5 anonim válasza:
18 éves koromtól használtam (Goldlilly), 3 volt fönt, sose csinált bajt. 7-7-6 évig. amikor babát terveztünk a levétele után azonnal terhes lettem. Szerintem ennél jobb módszer nemigen van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!