Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha szülést követően azonnal...

Ha szülést követően azonnal mellre teszik a babát, akkor szoptatásra alkalmas hálóingben kell szülni?

Figyelt kérdés
Lehet, hogy bután hangzik a kérdés...
2015. jan. 22. 10:22
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Én nem nyithatóban szültem, felhúztuk és kész, semmi gond nem volt.
2015. jan. 22. 11:31
 12/19 anonim ***** válasza:
72%
Császáros voltam, altattak, a gyereket kb. 5 óra elteltével láttam először. Azonnal rákapott a cicire, nem voltak gondok és azóta sincsen. Ez abszolút gyerekfüggő, van amelyiknek megy azonnal, a másikat pedig tanítani kell.
2015. jan. 22. 12:43
 13/19 anonim ***** válasza:

javarészt a császárosaknál azért gondok vannak

ismételm javarészt.

2015. jan. 22. 12:51
 14/19 anonim ***** válasza:

"javarészt a császárosaknál azért gondok vannak

ismételm javarészt"

És ezt az ujjadból szoptad ki, vagy az interneten olvastad? Mert kb. ugyanazt.

2015. jan. 22. 17:02
 15/19 anonim ***** válasza:
Hát, azért nem baj, ha olyan hálóing van rajtad, amiben egyszerű szoptatni. Szóval mondjuk elöl gombos. De többségében a szüléshez a kh-ban adnak hálóinget. Ha nálatok ez nem így van, akkor érdemes olyat vinni, ami olcsó, így nem sajnálod, kényelmes, és szoptatás-párti. Hogy ott még szülés után azzal foglalkozz, hogy hogy gyűrd fel a pólódat, na nem hiszem, hogy arra fogsz vágyni.
2015. jan. 22. 19:16
 16/19 anonim ***** válasza:
Én spagetti pántos saját hálóingben szültem(3x a Szt. István kórházban).A babát egyből cicire rakták.Az alatt az idő alatt is simán meg tudott vizsgálni a dokinőm,letörölgettek,lemosták az alsó fertályamat(gátmetszésem,repedésem nem volt).Szóval az egy hülyeség,hogy csak a a bőrkontakt miatt.Olyan édesek voltak,ahogy próbáltak a cicihez férkőzni.Nem tuszkoltuk a szájába,hagytuk,hogy próbálja odaküzdeni magát.
2015. jan. 23. 21:00
 17/19 anonim ***** válasza:

14 linkeltem, idéztem, nem csak aaaa zinternetről tudom, hanem pl a Suttogó titkai c könyvben is van

de minden lepontozó megmaradhat a maga kis sötétségében, szíve joga

2015. jan. 23. 22:08
 18/19 anonim ***** válasza:
különben nem is egy kis cégecske ahonnan idéztem, ráadásul az irodalom is alatt van honnan szedték össze, szóval én le vagyok pontozva, de ezzel orvosi, védőnői szakmai hozzáértés van megkérdőjelezve a drága ügyes okos anyukák által..
2015. jan. 23. 22:15
 19/19 anonim ***** válasza:
Én csini szoptatós hálóinget vettem. a végén LEVÁGTÁK rólam ollóval és rohantak velem a műtőbe. A gyermekemet a 3. napon (!!!) láttam először. 3 napi cumisüveges tápszereyés után is rögtön jól és ügyesen szopott, azóta se volt gond a szoptatással. (a Suttogó könyv pedig már túlhaladott, főleg a szoptatás résszel nem ért már egyet a szoptatási tanácsadók nagy része)
2015. jan. 25. 00:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!