Ha szülést követően azonnal mellre teszik a babát, akkor szoptatásra alkalmas hálóingben kell szülni?
Csak a bőrkontakt miatt teszik rád, akkor ugyse fog tudni még szoptatni. Varrnak, rendberaknak, tologatnak ide-oda .. amig nem lesz nyugid addig ugyse tudsz próbálkozni.
Egyébként a legtöbb helyen adnak kórházi hálóinget, abban szülsz.
Nem sajnos, legalábbis nálunk nem. Kb fél óra múlva szoptathattam először.
3 gyerekes
Az újszülött szopóreflexe a születése utáni második óra során 45 percig a legintenzívebb. A szoptatás késleltetése megnehezítheti az újszülött számára a hatékony szopás megtanulását a későbbiekben.
és amúgy nem árt hagyni egy picit küzdeni, nem egyből szájba tenni, hanem a közelébe, hogy ő keresse, kapjon rá
Köszönöm!
itt tudomásom szerint nem adnak "kölcsön"ruhát...
Ha olyat szeretnél, akkor menj melltartó nélkül, mélyebben dekoltált pólóban.
Én sima testre tapadós pólóban szültem, szülés közben rekeszizom magasságig felgyűrték, aztán csókolom. Amikor kellett,akkor meg egyszerűen a férjem lehámozta rólam és kész.
De egy sima bővebb pólót (két mérettel nagyobb) lazán felemelsz és máris macera nélkül meg van oldva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!