Ki hogyan fogyott le szülés után? Adnátok konkrét ötleteket, étrendet?
Terhesség alatt Ch diétát tartottam, nem híztam semmit.
Aztán szülés után nem tartottam, keveset mozogtam, össze-vissza kajáltam, akkor híztam. Visszatértem a diétára és mozogtam, lement a felesleg.
Első babával 28 kilót híztam, szülés után, mire a víz is lemet rólam, maradt rajtam 14 kg. 4 hónapig szoptattam, semmit nem mozdult a súlyom. Utána kezdtem diétázni és azal leadtam mindent, úgy 3 hónap alatt. Zöldésg, gyümölcs, hús, sajt, tojás. Ilyesmiket ettem. Szinte semmi szénhidrát.
Második baba, most 2 hónapos. Vele is 14 kg maradt rajtam a szülés után. Viszont ő csak anyatejes, úgy fest sokáig fogom szoptatni. De 1 hete elkezdtem úgy diétázni, hogy sok zöldség, minden nap gyümi, hús, kevés szénhidrát. Egyelőre a tejem mennyisége nem változott, viszon nem tudom, hogy hatásos-e a diétám, mert még nem méretkeztem. Majd pénteken. :) Valami lájtos mozgást is be fogok kiktatni , ha tejem is engedi. Mert szoptatni nagyon szeretek. :)
1 év alatt sikerült heti 4 edzéssel, teljes életmódváltással.
segítségként jó szívvel ajánlom az alábbi oldalt, nekem ez a két lány rengeteget segített így ismeretlenül is. : www.glamfit.hu
Szülés utáni első hónapban fogytam 15 kilót, pedig semmit sem csináltam, csak a stressz, a kialvatlanság, a rohangálás.
Utána szépen visszajött minden, amikor beállt az életünk.
Most 11 hós a fiam, már nem szopik, elkezdtem a fogyókúrát (nem eszem kenyeret, csak Abonett-et és salátákat csinálok), és minden nap szobabicajt tekerek, 35-40 percet még csak.
Másfél hét alatt lement 5 kiló.
Jó lenne, ha ilyen szépen simán le tudnám adni a maradékot is.
4-es vagyok. Na, megvolt a mérlegelés. :) 2 kilót fogytam, 1 hét alatt. :) A tejem mennyisége a régi.
Reggelire 1 szendvicset eszem, teljes kiörlésű kenyérből. Tízórai 1 joghurt, gyümölcsös, semmi extra fogyós.
Ebéd általában husi,hal, párolt zöldség, vagy saláta. De ettem gnocchi-t is, vagy pizzát. :) Uzsi egy gyümölcs, alma, körte,vagy narancs. Vacsira felvágottak, sajt, tojás, végülis bármi,csak kenyér nélkül.
Én igaziból csak a nassolást hagytam el,és rendszeresen étketem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!