Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ki hogyan fogyott le szülés...

Ki hogyan fogyott le szülés után? Adnátok konkrét ötleteket, étrendet?

Figyelt kérdés
Mennyi idő alatt sikerült megszabadulni a felesleges kilóktól? Megvártátok a szoptatási időszak végét?
2015. jan. 21. 21:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Terhesség alatt Ch diétát tartottam, nem híztam semmit.

Aztán szülés után nem tartottam, keveset mozogtam, össze-vissza kajáltam, akkor híztam. Visszatértem a diétára és mozogtam, lement a felesleg.

2015. jan. 21. 22:02
 2/11 anonim ***** válasza:
Egy év alatt sikerült visszafogynom. Nem diétáztam, amikor a baba 9 hónapos lett akkor kezdtem el heti kétszer tornára járni. Szülés utàn maradt rajtam 8 kg (amúgy 22 kg-ot híztam)
2015. jan. 21. 22:22
 3/11 anonim ***** válasza:
Én nem tornáztam semennyit sem,a kisujjamat sem mozdítottam meg,a szoptatás alatt sem híztam semennyit sem(igaz csak 2 hónapig szoptattam),9 hónap alatt lement rólam minden ami a terhesség alatt feljött..azaz mind a 14 kg.
2015. jan. 21. 22:41
 4/11 anonim ***** válasza:

Első babával 28 kilót híztam, szülés után, mire a víz is lemet rólam, maradt rajtam 14 kg. 4 hónapig szoptattam, semmit nem mozdult a súlyom. Utána kezdtem diétázni és azal leadtam mindent, úgy 3 hónap alatt. Zöldésg, gyümölcs, hús, sajt, tojás. Ilyesmiket ettem. Szinte semmi szénhidrát.

Második baba, most 2 hónapos. Vele is 14 kg maradt rajtam a szülés után. Viszont ő csak anyatejes, úgy fest sokáig fogom szoptatni. De 1 hete elkezdtem úgy diétázni, hogy sok zöldség, minden nap gyümi, hús, kevés szénhidrát. Egyelőre a tejem mennyisége nem változott, viszon nem tudom, hogy hatásos-e a diétám, mert még nem méretkeztem. Majd pénteken. :) Valami lájtos mozgást is be fogok kiktatni , ha tejem is engedi. Mert szoptatni nagyon szeretek. :)

2015. jan. 21. 23:06
 5/11 anonim ***** válasza:

1 év alatt sikerült heti 4 edzéssel, teljes életmódváltással.

segítségként jó szívvel ajánlom az alábbi oldalt, nekem ez a két lány rengeteget segített így ismeretlenül is. : www.glamfit.hu

2015. jan. 22. 09:59
 6/11 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat! Nekem is keményen kellene fogyóznom, csak féltem a tejem. :) Meg hát enni is nagyon szeretek. :D
2015. jan. 22. 21:50
 7/11 anonim ***** válasza:
Nem kell fogyózni, csak egészséges alapanyagokból egészséges mennyiséget elfogyasztani. A diéta szó sokak fejében saláta+száraz csirkehús képében él, holott ez távol áll a valóságtól. Én jobbnál-jobb falatokat eszem, az utóbbi időben készítettem már húsgombócot, paprikás krumplit, almás-fahéjas csirkemellet, zabpalacsintát, túrógombócot, rakott krumplit, mindet diétás módon egy kis csavarintással, de egytől-egyig mennyeiek voltak, még a nem diétázó haspók férjem is megnyalta mind a tíz ujját.
2015. jan. 23. 00:23
 8/11 anonim ***** válasza:

Szülés utáni első hónapban fogytam 15 kilót, pedig semmit sem csináltam, csak a stressz, a kialvatlanság, a rohangálás.

Utána szépen visszajött minden, amikor beállt az életünk.

Most 11 hós a fiam, már nem szopik, elkezdtem a fogyókúrát (nem eszem kenyeret, csak Abonett-et és salátákat csinálok), és minden nap szobabicajt tekerek, 35-40 percet még csak.

Másfél hét alatt lement 5 kiló.

Jó lenne, ha ilyen szépen simán le tudnám adni a maradékot is.

2015. jan. 23. 09:35
 9/11 anonim ***** válasza:

4-es vagyok. Na, megvolt a mérlegelés. :) 2 kilót fogytam, 1 hét alatt. :) A tejem mennyisége a régi.

Reggelire 1 szendvicset eszem, teljes kiörlésű kenyérből. Tízórai 1 joghurt, gyümölcsös, semmi extra fogyós.

Ebéd általában husi,hal, párolt zöldség, vagy saláta. De ettem gnocchi-t is, vagy pizzát. :) Uzsi egy gyümölcs, alma, körte,vagy narancs. Vacsira felvágottak, sajt, tojás, végülis bármi,csak kenyér nélkül.

Én igaziból csak a nassolást hagytam el,és rendszeresen étketem.

2015. jan. 23. 12:19
 10/11 H_Vivien ***** válasza:
Szülés alatt 14 kilót híztam, most fél év után 22 kilót fogytam. Nem tudtam szoptatni, nem tornázok, nem fogyózok, ellenben a 3-on lakom, körfolyosós lakásban lift nélkül. 8 kilós babakocsi plusz a kisbabám, plusz a vásárolt dolgok... Edzésben vagyok :) Viszont, ha szoptatasz felejtsd el a fogyókúrát, nehogy elapadjon a tejed. Egyél, most nem a Te súlyod számít, hanem a kisbabád :) Própáld meg az étrendedet változtatni, ügyelve arra, hogy minden szükséges tápanyagot megkapj. De persze ezt könnyű mondani egy kisbaba mellett, mikor az embernek sokszor enni sincs ideje :( A súlyod úgyis lemegy, ha elkezd mászni, rohangálhatsz utána eleget :)
2015. jan. 23. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!