Mennyi idővel később szültetek a magzatvíz elfolyása után, ha így kezdődött?
Figyelt kérdés
Az első gyermekemnél elment a magzatvizem és rá 16 órára született meg.Most 38 hetes vagyok és kíváncsi vagyok mi lesz.Kíváncsi vagyok mások tapasztalatára.2010. febr. 7. 21:13
11/25 anonim válasza:
jaj az utolsó számomra nagyon biztató volt :)
12/25 anonim válasza:
21:30 körül folyt el a magzatvizem és 2:21kor született meg a lányom császárral. (farfekvés miatt, 37 hetesen)
13/25 anonim válasza:
Hétfőn este 7 körül folyt el a víz, másnap este 3/4 10-kor született meg a lányom, a fájások délután 6 körül kezdődtek, gyógyszerrel.
14/25 anonim válasza:
délután 1kor elfolyt a magzatvíz, fél hatkor kezdődtek a fájások 21.12- kor már a kezemben volt Balázs :)
15/25 anonim válasza:
Este 10-kor folyt el,másnap 13-kor született meg.Zárt méhszáj,száraz szülés.Fájások nem voltak,így oxitocint kaptam.
A másik kettőnél burokrepesztés volt.A második 20 perc alatt,a harmadik 5 óra alatt született meg.
16/25 anonim válasza:
14óra múlva császárral,mert 3oxival is csak két ujjnyira tágultam.
17/25 anonim válasza:
Nekem éjjel fél 2-kor kezdődött fájásokkal,fél 7-kor egy vizsgálatkor folyt el a víz 9:25-re lett meg a lányom!
Első baba!és fél 6-tól voltunk csak a kórházban!és mikor elfolyt a víz még csak két ujjnyi voltam!
18/25 anonim válasza:
Nekem repesztettek, majd oxytocin. 7 óra múlva bújt ki a kishölgy.
19/25 anonim válasza:
Nekem éjjel 3/4 11-kor folyt el és reggel 6 óra 5 perckor meg is született a kislányom.Ja és első baba volt.
20/25 anonim válasza:
1/2 4-kor folyt el a víz, de nem lettek fájások. 7-kor kaptam oxitocint, 9-kor hatott, 11-re lett meg a baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!