A magzatvíz elfolyása után mennyi idővel lett meg a babád?
Nekem 7 óra. Valóban elég lett volna a dokit felhivnod, mert ha elfolyt, akkor még 24 órád van simán, annál többet viszont nem engednek a fertőzésveszély miatt. Tehát ha 24 órán belül magától nem jön ki, akkor kiveszik császárral.
Nekem elfolyt, hivtam a dokit, mondta, hogy lassan egerésszek be, tusi, ilyesmi nyugodtan, nem kell rohanni (100 km), de azért szedelőzködjünk. Tusi közben indultak a fájások is, az elfolyás után 1 órával. Rá 6 órára lett baba. És nekem ez koraszülött ikrekkel volt, szóval nem kell idegeskedni, ha nálam se idegeskedett a doki a 35. héten :-). Nem is volt semmi gond, szépen, okosan kibújtak...
Szia!
Elég fura, hogy hazaküldtek. Magzatvíz elfolyáskor már nemhogy nem szabad hazaküldeniük, hanem folyamatos megfigyelés alatt kellene tartaniuk!!!! Én a magzatvíz elfolyásának kezdetétől (mert ugye először csak szivárgott) számítva 24 óra múlva szültem meg a kisfiamat, 40+5 hétre. Ennek, hogy ilyen soká született meg a magzatvíz elfolyása után, az lett az eredménye, hogy magas volt a CRP értéke, ami miatt 11 napot töltöttünk kórházban. Folyamatosan antibiotikumot kapott, naponta 2x, a kis fejébe bekötött infúzión keresztül!!!
Nem ijesztgetni akarlak, de szerintem menj vissza a kórházba és ha más nem akkor kérdezz rá, hogy miért is küldtek haza pontosan!!!!
Nem folyt el az egész, és még nem indultak be a fájások. De mondták, hogy figyeljek a hőmre, a víz színére, fájásokra.
Angliában élek, itt máshogy működnek a dolgok, de nem aggódok, itt így szokás. Ha nincsenek 5 perces fájásaid, hazazavarnak...
12 óra múlva már a kezemben volt a fiam.
Az első 5 órában nem volt fájásom.
Könnyű szülést!
Majdnem 12 órára. Ahol én szültem 12 óra max idő, amíg meg kell lenni a babának a fertőzésveszély miatt. Az én babám sajnos meg is kapta,antibiotikumra szorult.
Átkerült egy másik kórházba, ott már csak 8 óra az idő.
1.gyerek kb 8 órával
2.gyerek kb fél órával:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!