Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Lehet, hogy hülye kérdés, de...

Lehet, hogy hülye kérdés, de mi lesz a magzatburokkal, ha megszületik a baba?

Figyelt kérdés
Mert az nyilvánvaló, hogy a baba megszületik, a placenta is megszületik utána, de a magzatburokról senki sem beszél. :)) egyszerűen kijön a többi dologgal, pl vérrel, vízzel, stb?
2015. jan. 20. 13:00
 1/10 anonim ***** válasza:
48%
Persze kijön mindennel együtt, de amúgy csinálnak is egy "abortuszt" utána körbe kaparnak meg minden, hogy biztosan semmi se maradjon bent.
2015. jan. 20. 13:06
 2/10 A kérdező kommentje:
Szültem már 5 éve, nekem is volt ilyen "áttörlésem", enge, jobban megviselt, mint a szülés...:-/ köszönöm a választ, végülis tök logikus, hogy mindennel együtt távozik, bent csak nem marad.. :)
2015. jan. 20. 13:10
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Azt hiszem, a méhlepénnyel együtt jön, de mivel összeesik, ezért nem is annyira feltűnő. A kaparást pedig tényleg el is végzik, hogy ne maradjon semmi.
2015. jan. 20. 13:13
 4/10 A kérdező kommentje:
Én arra emlekszem, hogy ilyen hosszú fogó szerűséggel fogtak meg steril gézt, vagy ilyesmit, és azzal törölték át a dolgokat odabent. De nekem borzalmas volt... :-/ ettől a részétől jobban félek most is, mint a szüléstől magától. 34 hetes kismama vagyok megint. :)
2015. jan. 20. 13:21
 5/10 anonim ***** válasza:

Én erre speciel nem emlékszem, engem a lepényem szivatott meg, azt próbálták kinyomni belőlem jó sokáig, borzasztó volt...utána pedig még a varrás is, horror, iszonyúan fájt, a szülésem ezekhez képest piskóta volt.

De túl kell esni ezeken, megéri ezekért a drága picúrokért. :) Pár óra az életünkből csupán ez a fájdalom... :)

2015. jan. 20. 14:12
 6/10 A kérdező kommentje:
Ebben igazad van!! :)
2015. jan. 20. 14:38
 7/10 anonim ***** válasza:

[link]

itt a lepény szélén az a vékony hártya szerű valami, az a burok.

Nekem nem töröltek, nem kapartak, nem tisztítottak. Egyből kijött minden, tamponáltak, hogy tudjanak varrni, aztán csókolom.

2015. jan. 20. 16:38
 8/10 anonim ***** válasza:

Off leszek: nem rutin szülés után a méhűri betapintás, csak bizonyos kórházakban. Máshol csak indokolt esetben élnek vele. Én pl. megúsztam, hál' a jó istennek...

A kérdés meg egyáltalán nem hülye, szó szerint ugyanezt kérdeztem szülés után. :)

2015. jan. 20. 17:53
 9/10 A kérdező kommentje:
Akkor jó, mert én alig mertem feltenni. :))
2015. jan. 20. 21:28
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekem bent maradt egy méhlepény darab és szerencsére altattak úgy tisztítottak varrtak. Attól a résztől féltem a legjobban
2015. jan. 20. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!