Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szült valaki misolcon Hajas...

Szült valaki misolcon Hajas Sándor főorvosúrnál?

Figyelt kérdés
Mik a tapasztalaitok vele kapcsolatban, és mennyi pénzt adtatok neki, illetve mikor adtátok oda? A terhesgondozás alatt is adtatok neki valamennyit, vagy csak akkor amikor meg is vizsgált?
2015. jan. 12. 14:11
 1/4 anonim ***** válasza:

Hálistennek nem ő volt ügyeletben, de ha ő lett volna inkább vajúdva elmenekülök semhogy hozzámérjen.

Borzalmas egy ember, sírva jöttem ki tőle mikor várandósként a legelső tanácsadáson ő volt bent.

2015. jan. 12. 14:36
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia.

Nekem volt szerencsém Hajas dokihoz,a kisfiamat amikor szültem egyszer ő vizsgált meg vajúdás alatt..fájni nem fájt ahogy vizsgált,épp csak azt nem vette észre(vagy nem tudom),hogy nem folyt ez rendesen a magzatvizem..ez volt kb 10 óra tájban..kicsit kiengedtek járkálni utána,fél 11kor vissza kellett feküdnöm a szülőszobába,majd délben amikor jött Gaffar doki ő repesztett burkot..addig össze-vissza jöttek a fájások,azzal ijesztgettek h csak másnap lesz belőle baba. :/ Tehát azért ilyet nem észre venni??!Mert szerintem máskülönben repesztett volna ő burkot,tehát akkor csak nem vette észre.Meg szülés után 6 héttel vissza mentem kontrollra,szerencsére megint Haja volt az ügyeletes :/ Meg sem vizsgált,csak kiadott egy beutalót a Laborba h nézessek egy terheléses vércukrot,mert a terhesség alatt 7.6 lett az eredményem.Ennyivel el voltam engedve,azt sem nézte meg,hogy szépen begyógyult e a gátam vagy bármi.Szerintem nagyon nem törődöm egy faszi.Most a második terhességemmel szintén találkoztam vele a 18 hetes Uh-on,hát nagyon remélem,hogy szüléskor nem vele kavar össze a sors,mert nála szülni nagyon nem szeretnék!!

A kisfiamat Dudás Ernőnél szültem meg,őt sokan dícsérik,szerintem is jó doki,csak ügyeletes volt nem volt fogadott dokim,de így is maximális figyelmet kaptam tőle,meg Gaffar is bent volt amikor szültem,ő is nagyon jó doki,őt is tudom ajánlani.Remélem megint kettejük közül az egyikhez vet a sors szüléskor.

31 hkm

2015. jan. 12. 15:01
 3/4 A kérdező kommentje:

Először is köszi a válaszokat! Engem valahogy vele hozott össze a sors, ő lett a választott dokim. Amikor először voltam nála 10 hetesen azt mondta hogy a cytológiával várjunk 2 hetet, hívjam fel és majd megcsinálja. Eltelt 1 hét, hívtam hogy baj van, vérzek. Azt mondta magnézium, sok pihenés. 2 nap múlva megint véreztem, bementünk a kórházba ahol pont ő volt. Mint akinek a fogát húzzák olyan volt a feje, ráadásul elment először ebédelni, majd amikor vissza ért valami asszisztens féle kiszólt hogy na hol van a vérzős kismama? Bementem, megnézte a kiskönyvemet majd elkezdett kiabálni velem hog hogy én nem járok rendesen a kismamagondozásra mert nem lett cytológia csinálva. Mondtam neki hogy pont ő mondta hogy várjuk meg a 12 hetet. Na akkor nagy nehezen ott le is vette, de azt

hittem a számon kijön a keze. Majd nagy bunkón közölte hogy semmi vérzés sincs...hát mondom nagyon paraszt volt de megkérdem tartozom-e valamivel, erre kinevetett...ha normális lett volna nem sajnáltam volna de így mondtam hogy akkor köszönöm. Ès eljöttem.

2015. jan. 12. 16:00
 4/4 anonim ***** válasza:
Én Nála szültem kétszer is,de nekem problémám nem volt vele!mindig normális volt!
2015. jan. 15. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!