Viktoria1978 kérdése:
Szerintetek ez a szüles közeledtet jelzi? Mikor kezdödhetel?
Figyelt kérdés
2 napja joslofajasaim vannak, nem erösek, sokszor varom, hogy erösödjön, de semmi. Fekves közben is erzem a menziszerü has- es derekfajast. Van vkinek hasonlo tapasztalata?2015. jan. 10. 02:23
1/2 mano9030 válasza:
Szia hány hetes vagy?De nem feltétlenül azt jelzi hanem azt hogy készülődik a méhed!!Nekem is volt rengeteg jósló még olyan is ami majdnem 10 perceként jött pontosan,de nem vajúdás volt.Első babánál mindenki bizonytalan.Tudom h lejárt szöveg de ha beindul a szülés azt tényleg megérzed mert sokkal erősebb mint bármilyen más mensi szerű fájdalom.Csak azért tudom, mert 5 napja szültem.Az első nap én is azt mondtam nem lesz több gyerek,de utána a babádat csodálva mindent elfelejtesz. :) Sok sikert!!!
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm valaszod:) 37 hetes vagyok es mar nagyon varom, hogy megszülessen a kisfiam. 2 eves a "nagyobbik" kisfiam es mar nem olyan egyszerü az egesz napos rohangalas. Öt tulhordtam majd 2 hettel, ugy inditottak be a szülest, szeretnem, ha most majd magatol indulna be es itthon tudnek kicsit vajudni, hogy az utolso pillanatban erjünk a korhazba. Gratulalok a bababdhoz, egeszseget es boldogsagot kivanok!:)
2015. jan. 10. 21:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!