Szülés után ájulás. Hasonló tapasztalat? Mit lehet ellene tenni?
detto :D orvos bejött megvizsgálni, azt mondta ha megiszom 3l vizet, elmúlik a szédülés-ájulás. valóban... sok vért vesztettem és persze ki is izzadtam sok folyadékot, vashiányom is volt addigra.
szóval az ivés lehet a kulcs :)
Én is azt tudom mondani, mint az első. Sok folyadék. Én az elsőt 3 óra alatt a másodikat 1 óra alatt szültem meg. Az elsőnél rögtön tudtam felkelni, a másodiknál csak 2. próbálkozásra, és ott akkor a szülés után csak fé litert ittam, de a szobában bepótoltam így már ment a dolog :)
Amúgy nekem is alacsony a vérnyomásom és a végére én is kicsit vashiányos, vérszegény lettem.
Első szülés után én is elfeküdtem, mikor felálltam.
Második szülés után a szülésznő kikísért a zuhanyzóba, ahol magamra hagyott, mikor végeztem saját lábamon átkísért a gyerekágyas osztályra. Ott sem tétlenkedtem sokáig. Kb 10 perces pihenő után elfogott a vágy a babám iránt, úgyhogy kisétáltam és betoltam magamhoz. Egy csepp bizonytalanságot sem éreztem. Szóval nem törvényszerű az ismétlődés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!