35 év feletti, első babás,4 kg feletti babát szülő nők, sikerült természetes úton világra hozni a picit?
Figyelt kérdés
Tegnap uh-n mondta a doki hogy máris 3,20 kg körüli a pici, pedig még úgy 4 hét hátra van szülésig. Emlegette a császárt a korom miatt, de szeretném termékszetes úton megszülni bár még ha 4 hétig "hizlalom" hú hát nem tudom mekkora baba lesz ez végül. :)2010. febr. 5. 09:23
1/7 anonim válasza:
Szia!Igaz én még nem szültem ,most vagyok 25 hetes 35(lassan36)éves és első babás.Nekem is nagy a baba már,nem tudom mekkora lesz,de én rábólintanék a császárra,igaz nekem van még más problémám is.Elég nehéz lehet egy 4 kg feletti babát megszülni,a kor nem tudom mennyire befolyásolja.
2/7 anonim válasza:
39 vagyok, a baba ugyan nem négy kilóval, csak 3 kiló 90 dkg-mal született és 55 centivel, teljesen normális úton, viszonylag rövid idő alatt. Nem törvényszerű a császár..
3/7 anonim válasza:
Az első válaszolóval nem értek teljesen egyet.Az én szobatársam egy 32-33 éves csajszi volt,az egyik babája 4950 grammal,a második 4400 grammal született,természetes úton,és viszonylag gyorsan(komplikáció nélkül).Az én babám nem volt túl nagy,(de 36 évesen szültem)3 óra alatt megvolt,mindenféle beavatkozás nélkül(infúzió,gátmetszés).
4/7 anonim válasza:
Igaz elsőt 28 évese szültem ő 4,4 kiló volt, de a másodikat 37 évesen ő 4 kiló. Mind a kettő természetes úton született, eda-val.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Akkor van remény, én nagyon bízom benne hogy menni fog a természetes út, nem tudom számít-e ez de nagyon fittnek érzem magam még így a végén is, dolgozok, jövök-megyek, festem a baba szobát. Meg már jó ideje érzem ahogy tágulnak alul a csontok, ízületek, na hátha menni fog! És gratulálok minden válaszolónak a babájához!
2010. febr. 5. 18:41
6/7 anonim válasza:
14:57
Máaodikkal 34. hétig dolgoztam, utána sem ültem itthon , hanem jöttem mentem, fiamat vittem-hoztam.
Utolsó hétig vezettem.
Mind a két gyereknek egyéként 36-os volt a fejkörfogata, az sokat számít, hogy nag vagy kicsi.
Lehet kisci a baba, de ha pl 38-as a fejkörfogat, akkor bbiztos nem elsuz könnyű szülése az illetőnek.
7/7 anonim válasza:
Nekem 4,5-5 kg-s babát jósolt a dokim. Én inkább szeretném a császárt, de a dokim azt mondta, hogy kizárt, hacsak nem történik valami más baj is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!