Szülés után a babátok súlya mennyire harmonizált a szülés előtti ultrahangos mérésekkel?
Na akkor csak én fogtam ki hogy nekem egyik babánál se jött be az UH-s jóslat :)
A fiamat a 37.héten 3800nak jósolták és mondták, hogy lesz vagy 4 kiló mire betöltöm a 40.hete.
Na megszületett 41.hétre 3300 al :)
A lányomra azt mondták végig, pici ez a lány stb. és 38 hét környékén 3300 ra tippelték mint a bátyját, erre megszületett pont a kiirt napon 4400-al és 60 centivel :)))
Szóval nekünk hol lefelé számoltak el majd egy kilót hol felfelé..pedig 2 különböző város és két különböző doki volt.
:) Hát nálam vicces volt. Mindig fogta a doki a fejét, hogy nagy a baba. 2 héttel szülés előtt azt mondta 4,5 kiló lesz kb, de mivel több alapbetegségem van, nem engedi megszülni.
Hát pont szabin volt, így szülöm kellett ügyeletesnél. 3,3 kg lett, igaz nagyon hosszú lábakkal. :D
a 35+2napon 3300 grammra tippelték és kb 52-53 centire.
37+1-en született 2370 grammal és 49 centivel - szerintem ez túl nagy különbség, mert a "fogyásnak" még lehetnének valós okai, de nem mehet össze ennyire egy baba sem... szóval én nem tartom mérvadónak a gépi becslést(pedig neves intézmény, minőségi Uh-gép és tapasztalt szakember volt... )
most 36 hetesen 3 kilósnak és jó hosszú babának jósolta a helyi sztk-s doki a kőkori masináján, hát kíváncsi leszek... :)
Nálam nagyon nem jött be meg is döbbentem mikor kibújt.A 36 hetes uh-án azt mondta a doki 2500g pont egy héttel késöbb 37. héten megszületett 4200g-al.
Most meg se mertem kérdezni.
39 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!