Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Dr. Újházy Andrásnál (SOTE I)...

Dr. Újházy Andrásnál (SOTE I) szült valaki mostanában? Mennyit kér el szülésért? Szülésznővel együtt vezet csak szülést?

Figyelt kérdés
Minden fontos dolog érdekelne + ha a kórházról is vannak infók arról is.
2015. jan. 2. 13:59
 1/4 anonim ***** válasza:

Én hozzá jártam magánrendelésre (2013-ban) de nem szültem nála mert 100ezret kért volna (persze a szülés ingyen van, ő ezt amolyan készenléti díjnak nevezte :))! Nagyon rendes, alapos, jófej doki. Én imádtam, és szültem volna nála, csak arra már nem volt keretünk! :/

A SOTÉ-ban mindig rengetegen voltak, főleg a terhesambulancián, de az ultrahangos időpontokat betartották mindig. Szülés előtti ctg-k jó hangulatban teltek :) a nővérkék jófejek voltak, és ha kérdésem volt mindig segítettek. Szülni nem ott szültem, így arról nem tudok semmit mondani.

2015. jan. 2. 14:11
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia! Én nemrég szültem nála, 120 000 a jelenlegi tarifája. Amit az előttem szóló írt, azt osztom, de én soha-soha-soha többet nem szülnék a SOTE I-en!!! A szülés nagyjából rendben lezajlott, bár a doktor úr kicsit lekéste az epidurálomat, így kénytelen voltam érzéstelenítés nélkül szülni, de ez semmi nem volt az utána következő három nap rémálomhoz képest.

A szülésznővel együtt vezet-e szülést kérdést nem biztos, hogy értem, a császármetszést leszámítva minden szülést a szülésznővel együtt vezetik le. Ha fogadott szülésznőre gondolsz, bárkit felkérhetsz a klinikán, nem ragaszkodik saját személyzethez.

2015. jan. 2. 23:11
 3/4 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Köszönöm a válaszokat!

120.000? ohh az nem semmi :/ kicsit húzós... Arra gondoltam a szülésznővel kapcsolatban, hogy van az asszisztense, aki egy szülésznő, és hogy ragaszkodik e hozzá, hogy ő is bent legyen, és neki is külön kell akkor fizetni a 120.000 felett?! de akkor nem...

Én az előző kisfiamat a Jánosban szültem, igaz még nagyon kis terhes vagyok, de msot az Újházyhoz járok, mert a másik dokihoz január közepére kaptam csak időpontot. Azért dilemmázok, hogy átmenjek e megint a Jánosba vagy maradjak a SOtE-n :/ Hát így mostmár végképp nemtudom :(

De annyira rossz a személyzet? A kórházi szobák? vagy mi az ami rémálom volt?

2015. jan. 3. 10:05
 4/4 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, ha nem számolok be részletesen, nem szívesen élem át újra azokat a napokat, úgyhogy csak nagy vonalakban: sok vért vesztettem, nem tudtam lábra állni, ezért nem vittek át az osztályra, az egész éjszakát és a másnap délelőttöt a szülőágyon töltöttem, ami pokoli kényelmetlen volt, nagyjából 5-6 percet, ha aludtam egész éjjel. Az éjszakás és a délelőttös szülésznő hangneme és hozzáállása bicskanyitogató volt, első nekifutásra mindketten úgy viselkedtek, mintha notórius szimuláns lennék, aki csak nem akar lábra állni.

A gyermekágyas osztályon a szanaszét varrogatott és csupa ödéma alvázam és jelentős vérveszteség ellenére nekem kellett ellátnom és föl-alá cipelnem a négykilós gyerekemet három napig. Amikor már második napja nem aludtunk, sem én, sem a szobatársaim, megkértem a csecsemősöket, hadd adjam be a gyereket egy pár órára, de nem engedték, öleljem át és nyugtassam meg, mondták, azt a gyereket, amelyik két napja azért üvölt, mert éhes, hiszen az anyjának nincs teje, tápszert pedig csak akkor kaptunk, amikor besárgult.

A hazaindulás napján már jártányi erőm is alig volt, természetesen a kórtermekbe senkit nem engedtek be, úgyhogy nem volt segítségem se a pakoláshoz se a gyerek öltöztetéséhez. Kifelé menet azon drukkoltam, csak addig ne ájuljak el, amíg az osztályról kiérünk, nehogy még egy napot itt kelljen töltenem.

És akkor a látogatás rendjéről-módjáról nem is írtam még, az meg egyenesen balkáni. Ha érdekel, nézz be egyszer látogatási időben az osztályra, szerintem egy életre elmegy a kedved az ott szüléstől.

2015. jan. 3. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!