Szülésnél a gáz tényleg hányingert okozhat?
Figyelt kérdés
Az első szülésemnél epis érzéstelenítést kaptam, rajtam nem sokat segített, mert elég nagy fájdalmaim voltak, nem szeretném megint kérni (leginkább azért, mert a vajúdás alatt hatott, de ugye utána már a tolófájásoknál nem, és nem volt meg a fokozatosság, nem tudtam felkészülni a fájdalomra). Hallottam a gázról is, ami sokak szerint jó, de olvastam, hogy hányingert okozhat. Én sajnos fájdalom hatására amúgy is hajlamos vagyok a hányingerre, akkor ne kérjem ezt a megoldást? Vagy lehet, hogy nem fog hányingert okozni?2008. aug. 18. 16:31
1/3 anonim válasza:
Szerintem próbáld ki ha nagyon szeretnéd,de én mindenféle fájdalomcsillapító nélkül szültem,és a kitolás nem volt olyan szörnyű,teljesen más tudatállapotba hozott az előző 7 óra fájás.
Ismerősöm vajúdás alatt kicsit többet szipákolt a gázból,és végig vigyorogta az egészet.
Neked kell eldönteni,h mit szeretnél,de szerintem nem fáj annyira a dolog,h az elviselhetetlen legyen.Sőt.
2/3 anonim válasza:
Szia4
Nekem nagyon erős hányingerem lett tőle. Már kb.a 3-dik szívásra. Igy én fájdalom csillapító nélkül szültem. Meglátod majd akkor. Megpróbálod,hátha neked bevállik.
3/3 anonim válasza:
Szia!Mielőtt sikerült volna a babócánk,márciusban volt egy kisebb nőgyógyászati műtétem,gázzal altattak.Hihetetlenül jó érzés volt és kipihenten ébredtem,egyetlen kisebb öklendezéses-köhögéses reakcióm volt,miután magamhoz tértem.Na ez nem azt jelenti,hogy mindenkinél hasonlóan könnyen elmúlik ez mellékhatás...Szerintem nem lehet egyértelműen kijelenteni,hogy jó vagy sem..mert mindenki máshogy reagál rá...Sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!