Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülésnél a gáz tényleg...

Szülésnél a gáz tényleg hányingert okozhat?

Figyelt kérdés
Az első szülésemnél epis érzéstelenítést kaptam, rajtam nem sokat segített, mert elég nagy fájdalmaim voltak, nem szeretném megint kérni (leginkább azért, mert a vajúdás alatt hatott, de ugye utána már a tolófájásoknál nem, és nem volt meg a fokozatosság, nem tudtam felkészülni a fájdalomra). Hallottam a gázról is, ami sokak szerint jó, de olvastam, hogy hányingert okozhat. Én sajnos fájdalom hatására amúgy is hajlamos vagyok a hányingerre, akkor ne kérjem ezt a megoldást? Vagy lehet, hogy nem fog hányingert okozni?
2008. aug. 18. 16:31
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem próbáld ki ha nagyon szeretnéd,de én mindenféle fájdalomcsillapító nélkül szültem,és a kitolás nem volt olyan szörnyű,teljesen más tudatállapotba hozott az előző 7 óra fájás.

Ismerősöm vajúdás alatt kicsit többet szipákolt a gázból,és végig vigyorogta az egészet.

Neked kell eldönteni,h mit szeretnél,de szerintem nem fáj annyira a dolog,h az elviselhetetlen legyen.Sőt.

2008. aug. 18. 16:52
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia4

Nekem nagyon erős hányingerem lett tőle. Már kb.a 3-dik szívásra. Igy én fájdalom csillapító nélkül szültem. Meglátod majd akkor. Megpróbálod,hátha neked bevállik.

2008. aug. 18. 17:39
 3/3 anonim ***** válasza:
Szia!Mielőtt sikerült volna a babócánk,márciusban volt egy kisebb nőgyógyászati műtétem,gázzal altattak.Hihetetlenül jó érzés volt és kipihenten ébredtem,egyetlen kisebb öklendezéses-köhögéses reakcióm volt,miután magamhoz tértem.Na ez nem azt jelenti,hogy mindenkinél hasonlóan könnyen elmúlik ez mellékhatás...Szerintem nem lehet egyértelműen kijelenteni,hogy jó vagy sem..mert mindenki máshogy reagál rá...Sok szerencsét!
2008. aug. 18. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!