Anyukák, szüléskor két fájás közt mit éreztetek?
Köszönöm az eddigi válaszokat! :)
Rengeteg szüléstörténetet olvastam már, de erről még nem világosított fel senki, hogy 2 fájás között mi zajlik.
Hát rettegést aztán biztosan nem. :) Megkönnyebbülést igen, hogy ez is megvan, eggyel megint közelebb jutottunk a célhoz, lehet pihenni kicsit és készülni a következőre. Amúgy teljes fájdalommentességet. A szünet a jutalom a fájásért cserébe. :)
A harmadik babámmal itthon vajúdtam a konyhaasztalnál :), a fájások idején felálltam és ringattam a csípőmet, köröztem, előre-hátra hintáztam, figyeltem a légzésre, arra, hogy jó mélyeket lélegezzek és sóhajtva, elengedett szájjal fújjam ki a levegőt, ezzel is utat adva Neki, segítve a nyílást odalent is. Fájások közti szünetben leültem, az asztalra hajtottam a fejemet és próbáltam 2-3 perceket aludni. Később a heverőre kucorodtam össze, de fájáskor onnan is felálltam, könnyebb volt úgy.
az elején (5 perceseknél)két fájás között olyanokon járt az agyam, hogy innom kell a vizet, szeretnék járkálni, de lefektettek NST-zni, mérni kellet az időt, de ezt felajánlotta egy kedves kismama, a vérre azt hittem a baba jön, me ilyesmik
később 2 perceseknél azon kezdtem pánikolni amikor jött a fájdalom mindig teszteltem hogy feszítsem magam amivel kompenzálni tudnám, vagy enyhíteni, mire szóltak, hogy inkább fogadjam el a fájdalmat, babának is jobb lesz
amikor már egymásba folytak a fájások, másodpercekre elaludtam, minden fájásnál azt éreztem most ébredek fel és már semmit nem éreztem.
a szülés meg sem kottyant
" jajj de jó elmúlt, túléltem jajj de fájt te jó ég....megint jön jajj csak lőne le valaki ba.sszus"
Kb így zajlott :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!