Szerintetek igaza van a dokinak?
Csak a méhszáj állapotát tekintve nem lehet megmondani, hogy fogsz-e szülni vagy sem.
Én évekkel ezelőtt voltam kismama, egyik csütörtökön 2000-es méhszájértékem volt, rá hétfőre már 1222-es. Vagyis méhszájam 1 ujjnyira elvékonyodott és 2 ujjnyira teljesen kinyíltam. Csak én ekkor még csak 36 hetes terhes voltam. Egyébként a 38. héten szültem.
Szóval pár nap alatt is annyi minden történhet, hogy ezt nem lehet megmondani.
De olyan is van, teljesen nyitva van mondjuk a 34. héttől és mégis kihordja a végéig.
Szóval ez alapján én azt se mondanám, hogy megszülsz még idén, de azt sem, hogy nem.
Mindenesetre kitartást és könnyű szülést!:)
szia
én dec 25-re vagyok kiírva,nekem 3000 az értékem és nulla a méhtevékenységem :D Nekem is azt mondta a dokim,hogy januárra várom inkább a babát... érdekes,mennyi ideig akarja húzni.
39+4hkm
Nekem is az elsővel teljesen zárt volt reggel 8-kor, majd este elfolyt a víz. 9 óra vajúdás után, spontán megszületett a kislányom. Másodiknál ugyan nyitva voltam másfél ujjnyira, de mégsem indult magától, indítani kellett. Szóval ebből tényleg nem lehet megmondani semmit.
Kitartást a végére és könnyű szülést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!