Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Írhatok még egy köszönő...

Írhatok még egy köszönő e-mailt az orvosomnak vagy az már "zaklatás" lenne?

Figyelt kérdés
Szülés után 3 héttel kiderítettem mikor ügyeletes a szülészeten a választott orvosom és bementem hozzá a hálapénzzel és ott is sokszor megköszöntem neki mindent, majd a 6 hetes kontrollon is. Most azon gondolkodom hogy jön a szeretet ünnepe, úgy írnék neki egy e-mailt amiben kellemes ünnepeket kívánok neki, esetleg még egyszer megköszönök neki mindent amit értem/értünk tett. Mert leírhatatlan az, amit a szülésen illetve azután végig csinált velem. Nem tudom, nem lenne-e ez már olyan zaklatás szerű? Meg ha esetleg vissza sem ír, a szemébe se tudnék nézni ha esetleg valami miatt vissza kéne mennem majd hozzá. Vizsgálat, rákszűrés ilyesmik. Vagy szerintetek ez még nem olyan rámenős?
2014. dec. 17. 14:08
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Hát, a hálálkodásból lehet, hogy elég...Én fél éve szültem, de írtam neki pár sort karácsonyra és küldtem neki képet is a fiúkról (ikrek), mert megbeszéltük, hogy benézek hozzá egyszer a babákkal, de sajnos nem jött össze. Meg egyébként is...nagyon szerettem hozzá járni, sokszor gondolok rá azóta is hálával és szeretettel. Az én orvosom egyébként nő...a férfiak szerintem máshogy veszik ezt...
2014. dec. 17. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!