Ebben az esetben fizessek az orvosomnak?
Figyelt kérdés
Végig hozzá jártam terhesgondozásra (SZTK-ba ingyen). Még az elején felkértem a szülés levezetésére, nem mondott összeget rámbízta. A terhességem során nem kért és nemis kapott semmit sem. Viszont amikor beindult a szülés, olyan gyorsan történt minden, hogy nem ért be időben a kórházba. (forgalom miatt)Így kb félúton járt, amikor az ügyeletesnél megszületett a kisbabám, és ő már be sem jött. Amíg a kórházban voltam, meglátogatott és gratulált. Ilyenkor mi a teendő? Azért adjak neki egy kisebb összeget? Nem annyit amennyit a szülésért terveztöünk, csak egy részét.2010. aug. 11. 15:02
1/11 anonim válasza:
Egy keveset igen, mert végülis az egész terhességed alatt odafigyelt rád.
2/11 anonim válasza:
Nos, nem könnyű a kérdés. Ha nem hiányozna nagyon, én a helyedben adnék neki egy kisebb összeget, tényleg nem nagyot, amiért a terhesség során végig hozzá jártál (ingyen) és megbízhattál benne, plusz utólag is rendes volt és meglátogatott.
3/11 anonim válasza:
Szerintem igen. Felkérted, felkelt, elindult be a saját szabadidejében, arról már tényleg nem tehet, ha gyorsan meglett a baba...
Szóval rendelkezésre állt, ezért valmaennyit adnék neki, igen.
4/11 A kérdező kommentje:
És azt megkérdezhetem, hogy Ti kb mennyit adnátok?
2010. aug. 11. 15:08
5/11 anonim válasza:
Én is adnék,márcsak azért is,mert legközelebb ha hozzá szeretnél menni,általában szívesebben fogadják a fizetős vendégeket!
6/11 anonim válasza:
Lehet hogy hülyeséget irok,de mi van ha valami ajándékot adnál neki?
7/11 anonim válasza:
10-20 ezer szerintem bőven elég.
8/11 anonim válasza:
Én adnék,de ezzel a terhesség alatti ellátásomat "hálálnám" meg.20 ezer ft-nál nem adnék többet.
9/11 anonim válasza:
Szia!
hát ilyen béna helyzetet...:-DD
Adnék neki 20ezret...végülis végigvezette a babásodásodat!
Jó egészséget!
10/11 anonim válasza:
Én ajándék kosarat adnék és benne egy borítékba 10-20000 forintot, attól függően, hogy mennyit engedhetsz meg magadnak. Ha kilenc hónap alatt tényleg alaposan "gondozott".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!