A szülés után, hogy bírkóztatok meg a kórházban a csecsemőgondozással?
Szia Anya!
A nap nagy részét át fogja aludni. :))
Sok mindent nem kell csinálnod- első nap megmutatják a pelenkázást a csecsemős nővérek.
A szoptatásnál is ők segítenek - hogy rakd mellre, stb. Ha van erre lehetőség, kérd, hogy ha szülés után kis időre mégse lenne veled, ne adjanak neki semmit. (hozzátáplálásra gondolok - az én kisfiam sajnos sürgősségi császárral született-nem erre készültem- engem altattak, szülés után 2 és fél órával ébredtem- akkor hozták be, és mivel semmit nem kapott, rácuppant a cicire, mint egy kis szivattyú (a nővér mondta ezt rá :d) - 6hós koráig kizárólag anyatejes baba volt.)
Ha valamivel gondod van, nyugodtan kérdezz meg egy szimpatikus nővért, vagy a dokidat.
Az első napon csak nézed a fürdetést, de a másodikon is segítenekmég benne.
Ne aggódj, nem leszel egyedül! :)
ez a csecsemös növérektöl is függ sajnos.ez alatt a pár nap alatt még csak szopizik a baba,tisztába kell tenni,fürdetni,és nagyjábol ennyi.ezeket onnan tudtam meg,hogy ahol én szültem nem segitett senki,hanem a szobánkba leirták egy papirra mindennek a menetét.pl.fürdésnél mit hogy használjak stb....meg a szobatársammal sokat segitettünk egymásnak.és hidd el,otthol még nehezebb lessz az elején.
boldog babázást kivánok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!