Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Nyíregyházán szült vagy...

Nyíregyházán szült vagy szülni fog mostanában?

Figyelt kérdés
Kinél szültetek és milyen a tapasztalatotok a kórházról, dokikról esetleg szülésznőt tudnátok-e ajánlani?!
2010. febr. 2. 09:47
 1/8 Tittiritty ***** válasza:

Szia!

Látom nincs nagy tolongás a nyíregyi kismamák között :-)

Nem tudom, hogy Neked a dec. 7.-ei szülés mostanában van-e? Én akkor szültem Nyíregyen Medve Lászlónál. Fogadott dokim volt és nagyon örülök, hogy őt választottam. Szülésznőm nem volt.

Nekem sajnos császárral kellett befejezni a szülést. Majdnem 40 óra vajúdás után a kicsi szívhangja elkezdett zuhanni, ezért gyorsan ki kellett venni.

A kórházi élményem összességében pozitív. 2 ágyas baba-mama szobában voltam és a pici velem volt már 2. naptól éjjel-nappal. Jó volt, mert így gyorsan beindult a tejcsim. Egyébként ha fáradt lettem volna, akkor elvitték volna az újszülött osztályra. Csak akkor van veled a kicsi, ha úgy érzed, hogy nem megterhelő. Ha nem állsz még készen rá, akkor csak szopizni hozzák ki 3 óránként.

Kérdezz, ha még érdekel valami!

Titty

2010. febr. 2. 13:06
 2/8 anonim ***** válasza:
Én május 11-én fogok (ez sem mostanában van) Dr. Orosz Lászlónál.
2010. febr. 2. 14:28
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! A két ágyas szoba jól hangzik, de mitől függ, hogy oda kerül-e valaki? Jó sokáig hagytak vajúdni, hamar felépültél a császárból és nem tudod a férjem bejöhet, ha császároznak? Én aug. 10-re vagyok kiírva!
2010. febr. 2. 17:22
 4/8 anonim ***** válasza:

Bár én már régen szültem ott, de azért leirom neked a tapasztalataimat. Dr. Adorján Gusztáv volt a fogadott dokim, szülésznő akit akkor mellémrendeltek. Egyágyas szülőszobában apás szülés volt, nem volt semmi gond vele, akkor igazából a dokimmal, mega szülésznővel találkoztam csak.

A csecsemősök sem igazán tolongtak, aki behozta a kisfiamat (4 ágyasban voltam) az mondta, h majd jön a nővér, és megmutatja, h kell szoptatni. Azót is jön. Nem értem, ő miért nem tudta megmutatni. Minden este megfürdették a babákat, és mikor levették a köldökcsatot, mondta a nővérke, h majd jön a másik nővérke, aki megmutatja, hogyan kell lekezelni a köldököt. Ő is azóta is jön.

Szerencém volt,h tapasztalt 2 gyerekes anyuka is volt a szobánkban, és ő mindent megmutatott. A szoptatásban pedig az a nővérke segített, aki az anyukákkal foglalkozik.

Még egy negativ tapasztalat: volt egy anyuka, akinek nem indult be a teje, és kérte a csecsemősöket, segítsenek, v adjanak már valamit a gyereknek, mert annyira orditott szegény, és nekik az volt ár a válaszuk, h hagyja el ababás szobát, és akkor kap pótlást a kicsi, egyébként nem.

A második gyerekemet debrecenben szültem :)

Pesze lehet, h egy rossz hetet fogtam ki, amikor bunkócska nővérek voltak. De túléltük.

Csak azt nem értem, ha ott egy tapasztalatlan anyuka, miért nem segítenek?

Ez az én véleményem nyiregyről.

2010. febr. 2. 18:33
 5/8 Tittiritty ***** válasza:

Szia! Első vagyok.

Szülés után vagy közben megkérdezik, hogy milyen szobába szeretnél menni. Ha van hely, akkor oda tesznek, ahova kéred. Én VIP szobába készültem, de nem sok értelmét láttam, hogy fizessek érte, mert látogatási tilalom volt.

A műtőböl fél 1-kor hoztak ki és este 7-kor (6 és fél órával műtét után) fel kellett kelnem. Na az kegyetlen volt, azt hittem, hogy ott maradok. De erőltettem és minél többet mozogtam, annál könnyebb volt. Minden nap egyre könnyebb.

Ha nincs látogatási tilalom, akkor csak szülésre mehet be a párod, a császárra nem. Legalábbis én így tudom.

Te kinél szülsz? Van dokid?

2010. febr. 3. 10:41
 6/8 A kérdező kommentje:
Szia! Igen van dokim, Dr Leskó Tibornál fogok szülni, és mivel első baba lesz szeretnék szülésznőt is fogadni! Sajna úgy néz ki, hogy császár lesz mert van egy is probléma a derekammal, de majd 18-án megyek az ortopédiára és ott megmondják (vagy nem)! Remélem augusztusban nem lesz látogatási tilalom, én is szeretnék alapítványi szobába menni,de meglátjuk!
2010. febr. 3. 21:18
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Ne haragudj, nem pontosan a kérdésedre válaszolok, de most olvastam, kinél fogsz szülni. Nekem is ő volt az orvosom, és nagyon meg voltam vele elégedve.Szülésznőt nem fogadtam, de aki mellém került, nagyon aranyos volt. Viszont csak annyit tudok róla, hogy "Mara".

Én nem babás szobában voltam,mert mivel első baba,nem tudtam milyen állpotban leszek, el tudom-e teljesen látni.De nem bántam meg...

A szoptatási tanácsadó és az osztályra beosztott szülésznő minden nap jött, és nagyon sokat segítettek.Nekem pozitív tapasztalataim vannak.

Minden jót Neked!

2010. febr. 5. 13:03
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
2010. febr. 6. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!