Szult mostanaban valaki nyiregyhazan?
Szia! Én 3 hete szültem Nyíregyen. Apás szülésre készültünk 9 hónapig, ami sajnos - vagy nem sajnos - meghíúsult a látogatási tilalom miatt. Látogatni sem lehet, de az apukáknál annyira nem szigorúak a portán. Az épületbe beengedik, ha a mamának, babának visznek valamit. De az osztályra nem mehetnek be, ki kell menni az előtérbe, ha találkozni akartok. Persze a babával nem találkozhatnak.
A szülőszobán meg fogják kérdezni, hogy milyen szobába szeretnél menni. Ha van hely, akkor kívánság szerint próbálják biztosítani az ágyat. Vannak 5 ágyas, 2 ágyas és 1 ágyas VIP szobák (10.000 Ft/nap). VIP szobába szerintem nem érdemes menni, ha látogatási tilalom van, mert úgysem mehetnek be a hozzátartozók. Mi 2 ágyasban voltunk. Ami azért is jó, mert baba-mama szoba, tehát ha akarod, akkor éjjel-nappal veled lehet a pici. Ha elfáradsz, akkor pedig beviszed az újszülött osztályra. Nekem sajnos császárral kellett befejezni a szülést, de már 2. naptól velem volt a kis manóm. Így bármikor meg tudtam szoptatni, ha kérte (egyébként 3 óránként viszik be a babákat), ezért gyorsan beindult a tejcsim.
Én elégedett voltam. Nekem választott dokim volt, aki mindent megtett azért, hogy minden oké legyen. De egyébként a nővérek nagy része is rendes, segítőkész.
Ha valamire kíváncsi vagy még, akkor írd meg nyugodtan, akár priviben is, szívesen válaszolok még a kérdéseidre. Remélem tudtam segíteni.
Mikor szülsz? Van dokid vagy szülésznőd?
Könnyű és gyors szülést kívánok Nektek és aztán boldog babázást!:-)
Titty és Lili baba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!