Miskolc Megyei Kórházban ajánlanátok szülész nőgyógyászt?
Aki lelkiismeretes, kedves és nem kell nála hagynom az egész táppénzem.
Név és vélemény érdekelne. Előre is köszi mindenkinek.
Akikről én hallottam: Dr. Cziáky Tamás, Dr. Kerekes, Dr. Papp Gyula, Dr. Molnár Imre
Róluk tudtok valamit? Esetleg más orvos?
Dr. Sándor Zsolt! A magánrendelése a búzatér melletti gyógyszertár fölött van, 6000ft a vizsgálat. Én hozzá járok, januárban fogok szülni! Semmi bajom nem volt vele soha! Sokan mondják, hogy hangulat ember... Én inkább azt mondanám, hogy rengeteg betege van és azok között sok a bolond(pont valamelyik nap hallottam, hogy beszélt egy kismamával telefonon és a drága kismama nem akart menni a 37hetes NST-re, akárhogy könyörgött neki a doki! Úgyhogy nem csodálom ha nem mindig jó kedvű!) De egyébként az esetek 95%-ban jó kedvű, viccelődik stb... Pár nővel beszélgettem a váróteremben, akik nála szültek és mondták, hogy nagyon lelkiismeretes és végig ott volt velük a szülésnél! Személy szerint én nagyon parás kismama vagyok, más már rég bunkózna velem, hogy mitől félek stb... de ő mindig nyugtat+mindent elmagyaráz pontosan, hogy mi miért van!
Én csak ajánlani tudom és szerintem a többi orvoshoz képest nem kér sokat! Pl: a Semmelweisben nővérem 8000ftot fizetett, úgy hogy az orvos a kórházban fogadta magánrendelésen. Zsolt ugyebár 6000ftot kér és a búzatér mellett van rögtön, még csak kórházban sem kell járkálni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!