Ha már volt egy császárom, kényszeríthet rá a doki, hogy a következő normál legyen?
Nem,nem kényszerithetnek, dönthetsz.
Undorító. Egy hasi műtétről, aminek csak megfelelő indikációk esetén van létjogosultsága, nehogy már egy laikus akarjon dönteni... és nem, nem indok, hogy az ő teste, az ő gyereke. Akkor a sebészeten is állj oda, és mondd meg, ilyen módszerrel akarod a gyomorműtétet. Orvosszakmai kérdésekben döntsenek az orvosok. És én abban a pillanatban cserélném le az orvosom, amikor megkérdezni, hogyan akarok szülni. MErt egy felelősen gondolkodó nőgyógyász nem a kismama óhaját, hanem az állapotát veszi alapul a döntéseinél.
tényleg a pszichiáter kellene, és ezt segítő szándékkal írom.
Menj vissza ahhoz, aki pénzért sem vállalta, hogy megfelelő indok nélkül császározzon, mert érdemes megbecsülni az ilyen orvost, hidd el. Ne bízz abban, akinek a boríték előbbre való annál, hogy a te és a gyermeked állapota szükségessé teszi-e a beavatkozást.
Keress fel egy jó pszichiátert, és azt a pénzt, amit az első orvosodnak adtál volna, inkább add neki, majd menj vissza ahhoz az orvoshoz.
Megértem a félelmed, de hidd el, tényleg ezzel jánál legjobban.
Lehet lepontozni, de én kisirtam a második császárt.
Szerencsére normális dokit fogtam ki, aki arra is odafigyelt hogy köhögök,és inkább elnapolta a műtétet.
Mondta, hogy ő azt vallja,hogy ha egy kismama így fél a szüléstől, akkor jobb nem erőltetni,mert csak újabb trauma lesz belőle.
Ráadásul a borítékot sem fogadta el, pedig tényleg megérdemelte volna.
Szia!
Nekem az első túl nagy volt, 4850gr, 59cm, így császár lett. A 2.-nál akartam a sima szülést, de nem engedték, mert túl nagy volt a baba, 4100gr, 56cm. A 3.-nál már meg se kérdezték, hogy szeretném, kiírt császár volt. Viszont a 4.-et egy másik kórházban szültem, ahol engedték volna simán, de végül a 37.héten szétvált a heg.
A főorvossal próbálj beszélni.
Én is házhoz jövök pofonért. :)
Soha nem értem a kívánságcsászárt, de VBAC-ot nem vállalnék. Ha baj van, akkor ott az nagyon nagy. Nem rizikóznám.
Keress másik orvost, adja írásba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!