Terhessegem 33. heteben vagyok es kijelentette a dokim, hogy nem hajlando vallalni a szulest. Mit tegyek, keressek mas orvost, vagy hagyjam most mar igy es menjek be az ugyeleteshez szulni?
Ne aggódj! Számtalan esetet hallottam, hogy volt fogadott orvos, mégse viselkedett úgy, nem jött be, elfelejtette, hogy nyaralni megy stb... Én az ügyeletre mentem, abszolút nem bántam meg. Lehet hogy szerencsém is volt, de kifogtam egy irtó kedves szülésznőt, szinte Ő csinált mindent, A doki hozzám sem ért, csak a szülés végén. Nagyon rendes, kedves volt mindenki, nem sürgettek, azt csinálhattam ami jól esik. Nekem nem volt baj, hogy nem ismerős arc van ott. A férjem ott volt és az volt a lényeg. A többi meg úgyis meg a maga útján.
Szép szülést!
Szia! Második válaszoló vagyok. Hol fogsz szülni?
Szerintem írj a fórumra egy kérdést, hogy abban a kórházban melyik szülésznőt ajánlják. Nekem a védőnőm ajánlotta, s így hívtam fel. Igazából pontosan nem tudom mennyit kell adni, de szerintem kb. az orvosnak szánt pénz felét.
Nagyon jó volt, hogy végig mellettem volt.
Tudtam, hogy a masodik valaszolo vagy! :)
Nagyon sajnalom, jaj meg a hideg is kiraz. Nem tudom, hogyan tudnek ilyent kibirni. Tenyleg tiszta szivembol sajnalom!! Es most hogy vagy? Van masodik terhesseg vagy baba?
Igen, úgy tűnik minden rendben van. De igazából az előzőnél is rendben volt. Talán annyi, hogy végig nem jól éreztem magam. De én különben is hányós vagyok. Ennél a terhességnél is csak most vagyok már jobban. De az előzőnél végig rosszul voltam, kicsit abnormálisan. De a babát egészségesnek találták.
Különben az is segíthet, ha egy barátnő, aki már szült veled van, mert talán jobban tud segíteni, mint pl. a párod. Nálam most a szomszédasszonyom volt bent, s ő is iszonyú sokat segített. A férjemet az utolsó 5 óráról már kiküldtük, neki nem volt szabad látni, ahogy megszületett a nagyon várt, (már nem élő) első picurja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!