Nyákdugó? Holnapra vagyok kiírva és este óta pici barnás, nyúlós folyásom van. Ez lenne a nyákdugó? A hasam és a derekam fáj. Első babás vagyok
Nekem nem ment el a nyákdugóm egyik gyereknél sem, de a dokim azt mondta, hogy az rózsaszínes, nyálkás valami:-)
Ha barnás az azt jelenti hogy már megalvadt mire kiér!
Lehet csak egy ér pattant meg és az folydogál:-)
De azért kérdezd meg a dokit:-)))
Som szerencsét:)és egészséges babát kívánok:)
Van akinek így részletekben megy el a nyákdugó, és ha barnás nyúlós akkor tuti a méhszáj nyílogat, ebből nemsoká baba lesz szerintem. Nekem az első babámnál nem volt ilyesmi, de most a másodiknál délelőtt kezdődött ez a barnázgatás majd élénk piros is lett egy kis mennyiségben, és mire bementünk a kórházba du.3kor már 3-4 ujjnyi voltam!
Burkot repesztettek 4kor és 5re már meg is lett a lány! :)
Mindez úgy hogy 2ig 3ig nem is fájt szinte, jó, görcsöltem meg éreztem h ez már nem csak jósló, de azért nem mondanám hogy fájt volna.
Hajrá nektek is, végülis itt az idő :)
És ez a febr.1 olyan szép dátum :))
Jó egészséget!!
nekem reggel és délután volt barnás maszatolás, éjszaka megindult a szülés, hajnalban megvolt a fiam :D
gratulálok, szerintem hamarosan indulhattok szülni!!! :)
Az biztos, hogy valami nagyon izgalmas dolog történik most odabent aminek aztán idekinn is lesz látható eredménye hamarosan! :-)
Írj majd, hogy végül mikor indultatok el! Kíváncsiak vagyunk! Sok sikert! :-)
Nekem szülés reggelén pont ilyen volt,éjjel meglett a kisfiam!
Könnyű szülést kívánok! Írj majd hogy mit mondott a doki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!