Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Meg befordulhat a babam?

Meg befordulhat a babam?

Figyelt kérdés
36+3. 18 het ota fejvegu volt.............mai ultrahangon meg faros. :/ Befordulhat meg a pici, van valami praktika ra? Nem szeretnek csaszart!! :/
2014. dec. 8. 11:53
 1/4 anonim ***** válasza:

Befordulhat, igen. Van, akinek a 40. héten fordul be.

Szuggeráld, beszélgess vele, kérd.

Segíthet, ha négykézlábra ereszkedsz és a csípőd magasabban van, mint a fejed.

Vagy nézd meg ezt: [link]

Majd írd meg, sikerült-e, kíváncsi vagyok és nagyon drukkolok!!!

2014. dec. 8. 12:17
 2/4 A kérdező kommentje:
Halas koszonet a tippekert! En is arra gondoltam, hogy megprobalom vele "megbeszelni"! Hiszem, hogy erzi-erti a gondolataimat! Megnezem a kuldott dolgot is es megprobalom! Ahogy kerted, majd irok! Es megegyszer koszi! Udv!!!! ;)
2014. dec. 8. 12:59
 3/4 anonim ***** válasza:
A 38. héten fordult be mindkét gyermekem. Az első simán született, a második köldökzsinór probléma miatt császármetszéssel.
2014. dec. 8. 13:05
 4/4 A kérdező kommentje:
Koszi Neked is! Remenykedem!!! :) Kicsit "pipa" vagyok ra! Olyan regota volt jo helyen. Igazan kibirhatta volna ezt a par hetet fejjel lefele! :)
2014. dec. 8. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!