Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Női nőgyógyász Budapesten-kit...

Női nőgyógyász Budapesten-kit javasolsz?

Figyelt kérdés
Legyen kedves,normális,szakmailag is korrekt,lehetőleg magánrendelésre mennék.
2014. dec. 7. 17:26
 1/9 anonim ***** válasza:
Dr. Gutmann Orsolya, nagyon kedves, empatikus, szakmailag is szuper, mindent elmagyaráz.
2014. dec. 7. 17:38
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Esetleg magánrendelő elérhetőséget tudnál írni?Hol vezet szüléseket?
2014. dec. 7. 18:11
 3/9 anonim ***** válasza:

Itt (is) megtalálod. Csak őket, senki mást!!!

[link]

2014. dec. 7. 19:00
 4/9 anonim ***** válasza:
Nega doktornő. Róbert klinika.
2014. dec. 7. 19:59
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!

Midegyik ajánlat ha jól értem a Róbert Klinikáról jött.Már olvastam róluk nem egy jót,úgyhogy nagyon köszönöm!

2014. dec. 7. 21:51
 6/9 anonim ***** válasza:
Én a Margit Kórházba járok, D. Balogh Beatrixhez, és nagyon meg vagyok vele elégedve. Szerdán és pénteken van magánrendelése az Árpád-híd lábánál, a budai oldalon.
2014. dec. 8. 07:41
 7/9 anonim ***** válasza:
2014. dec. 8. 11:03
 8/9 anonim ***** válasza:

[link]

Itt a Cseh doktornőt vagy a Szalóki doktornőt.

2014. dec. 9. 22:15
 9/9 anonim ***** válasza:

én az uzsokiban Jex Annánál szültem, ügyeletes volt. ahhoz képest, hogy nem fogadtam fel, olyan kedvesen, körültekintően, türelmesen bánt velem, mintha legalább 200at ígértem volna neki. sosem gondoltam volna hogy ilyen kedves orvossal találkozhatok :)

mivel nem fogadta fel nem tudom a magánrendelésének a számát, annyit tudok, hogy a dembinszky utcában van. és itt egy mobil szám meg van adva lehet ezen elérhető: [link]

2014. dec. 13. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!