Miket kell/lehet vinni a kórházakba?
hát ha a pici veled lesz akkor gondolom kell neki minden alap.
tehát ha RUHÁT nem adnak, akkor vigyél neki 1-2váltást/nap
TEXTILPELUSt egy 5darabot, nekem a fiam nagyon sokat bukott, így kellett.
akkor SIMA PELUSt én egy kis csomaggal vittem, a legjobb a pampers active baby dry, vagy ilyesmi. akkor POPSITÖRLŐ, POPSIKRÉM, a köldökének ALKOHOL, FÜLPISZKÁLÓ, a köldökét minden pelenkázásnál ajánlott, de napi 4-5x kezelni kell . szerintem fürdetni a nővérek fognak. akkor kis PLÉDET, 1-2darabot, vékonyat vastagat. jelen pill ennyi.
akkor neked a szülőszobára kell egy hálóing, egy papucs, zokni, bugyi, betét.
a kórházi napokra kell legalább 3 de inkább 4-5 váltás ruha. nekem jól jött volna :) vihetsz hálóinget, szoptatóst, de ha neked a pizsi kényelmesebb az is jó, de szintén kényelmes legyen a szoptatás. szopis melltartó abból is 1-2db. bugyi egy csomó :) én eldobhatót vittem, hát megbántam, szörnyű volt. akkor zokni, törölköző, étkészlet, fürdéshez szerek, kozmetikai cuccok, mellszívó, nekem hatalmas segítség lett volna, a fiam nem tudott, nem akart szopizni. wc papír szintén sok, zsepi, telefon töltő...jó ha viszel vitamint, terhesvitamint ha marad. sima vizet egy kartonnal. saját kényelmedre újságok, meleg pléd, plusz párna...stb.
Szia
A babának és magamnak is adtam listát de persze azokon kívül,még tettem be.
A babának a bent létre:
-napi 2 textilpelus
-egy csomag 1-es pampers
-két db cumisüveg,egy db cumi
-kiskesztyű,kissapka
-popsikenőcs
-kiskanál,kispohár(kórház kérése)
-nedves törlőkendő
Magamnak
Szülőszobára
-szoptatós hálóing,víz,csoki,szőlőcukor,apának bentlévő papucs,nekem is papucs.
Bentlétre
-tisztálkodó szerek,hajkefe,töltő
-egy nagy,egy kézi törülköző
-járkálós papaucs,fürdős papucs
-8db eldobható bugyi
-egy csomag tena betét
-1db szoptatós hálóing
-3db tréning gatya,3felsővel
-szoptatós melltartó,melltartó betét,mellbimbóvéédő kenőcs
-hazameneteles ruha
-köntös
-evőeszközök,pohár
A babának a hazameneteles ruháját apa hozza majd be. Ez a Bajcsy kórház egyébként :)
37hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!