Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mik a tapasztalatok a cimicifu...

Mik a tapasztalatok a cimicifuga racemosa homeos bogyóval kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Az első gyereknél málnalevélt teát ittam, elég jól tágultam, viszont túlhordtam. A doki szerint a tea miatt, ezért azt most nem merem inni. A gyógyszertárban ajánlották nekem ezt a cimicifugát. Használt nektek? Ez nem okoz túlhordást? Az sem igazán világos, hogy a szülőszobán kell-e szedni, vagy már hetekkel előtte?
2010. jan. 31. 15:59
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is szedem, nem tudok még semmirol beszámolni viszont caullophyllummal szokták szedni 5ch-s higitásban.A 36. héttol naponta 5 golyo caullophyllum, 3 naponta 5 golyo cimicifuga.Ne érj hozzá kézzel, ne egyél igyál fél orával elotte utánna!

36 h km

2010. jan. 31. 16:04
 2/4 anonim ***** válasza:

Én vajúdás alatt szedtem felváltva egy másik homeossl. Hogy ettől-nem ettől, de könnyen, hamar szültem bár babám túlhordtam.

A túlhordás szerintem nem ettől van. Ha a ciklusod több volt, mint 28 nap, esélyes vagy a túlhordásra...

Valamelyiket lehet előbb szedni, de én sem tudom még, melyiket hogyan, most járok utána.

2010. jan. 31. 17:07
 3/4 A kérdező kommentje:
5 napot hordtam túl, a ciklusom normális. Akkor veszek a másikból is.
2010. jan. 31. 21:01
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia!

én a 35.héttől szedtem 5db cimicit este,majd másnap este 5 db-ot a caulophillum-ból!

mikor beindult a szülés fél kettő éjjel...fél 6-ra kórház és csak fél hétkor kezdtem fél óránként váltva,mert akkor ért be a szülésznőm és mondta(addig nem jutott eszembe)fél 7-kor ő 2 ujjnyit mondott és 8-kor mentem be a szülőszobára(dokim mondta elmegy rendelni)A szülésznő fél kilenckor hívta hogy siessen vissza mert különben lekési...9:25-re meglett a lányom...

első babám volt,szerintem mi gyorsnak számítottunk!onnantól h fél óránként szedtem a homeós bogyókat

ja és dec 7-re voltam kiírva és 4-én szültem!

2010. febr. 1. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!