Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Reggel 4 óta vannak jósló...

Reggel 4 óta vannak jósló fájásaim,39 hetes vagyok. Zuhanyra nem múlt el, csak kevesebb lett. Némelyik a derekamból indul, erős keményedéssel és fájdalommal, a többi csak gyenge. Szülnék?

Figyelt kérdés

Vajon ez most már szülés lesz, vagy csak elkezdett gyakorolni a szervezetem? Az elsőnél annyira tudtam, hogy ez az, most meg elbizonytalanodtam.

Létezik ilyen hosszú ideig tartó jóslófájás, vagy csak lassan indul be a vajúdás?

2014. dec. 3. 11:26
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Gratulálok, hogy sikerült!!

Köszönöm a választ!

2014. dec. 3. 13:23
 12/20 anonim ***** válasza:
Na hogy álltok?Nekem is így kezdőött hajnal 5-től tök elviselhető fájások azt hittem csak josló majd este nyolckor zuhanyzás közbe elkezdett jönni a nyákdugóm,onnantól kezdve egyre erősödtek és sűrűsödtek a fájások,de sajnos nekem eléggé elhúzódott mert csak másnap este 18:55 percre lett meg a kislányom.Kívánom hogy neked hamarabb meg legyen. :)
2014. dec. 3. 15:45
 13/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm,kevesebb a fájdalom de sokkal erősebb. Szerintem ez nem fog abbamaradni, csak a rendszereződés időpontja a kérdés. Nagyon kíváncsi vagyok.
2014. dec. 3. 18:10
 14/20 anonim ***** válasza:
Veled izgulok! :) MElyik kórházban fogsz szülni?
2014. dec. 3. 18:39
 15/20 anonim ***** válasza:
Hogy vagy? :)
2014. dec. 3. 20:45
 16/20 anonim ***** válasza:
Sok sikert, jelentkezz majd!:)
2014. dec. 3. 20:51
 17/20 anonim ***** válasza:
Mi újság kérdező? Hogy vagy? Meg lett a baba? :) Majd írj :)
2014. dec. 4. 09:00
 18/20 A kérdező kommentje:

Sziasztok. Vajùdtam...jò hosszú volt, nagyon fájt, de ma délelőtt 10 órakor megszületett a kislányom. Természetesen, ami különösen fontos nekem. A Flòr Ferenc kòrházban.

Köszönöm mindenkinek a biztatást!

2014. dec. 4. 19:39
 19/20 anonim ***** válasza:
Szívből gratulálok, sok boldogságot, jó egészséget kívánok Nektek!
2014. dec. 4. 19:51
 20/20 anonim ***** válasza:
Gratulalok, pihenjetek, jo egeszseget!:)
2014. dec. 4. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!