Császárosok! Szülés után kinek hányadik nap indult be a teje?
Figyelt kérdés
2014. dec. 2. 14:46
11/16 anonim válasza:
Nekem reggel volt császárom, délután már szopizott a kislányom. Egy évig szoptattam. Szerintem nincs köze a császárnak a tej beindulásához, ill. A későbbi szoptatási készséghez.
12/16 anonim válasza:
Nekem az első gyereknél a 2. napon, a másodiknál a 3. napon. Nincs köze szerintem a császárnak a szoptatáshoz, az elsőt 1 évig szoptattam, a kicsit még most is, 6 hónapos.
13/16 anonim válasza:
Nekem a hazamenetel napján, pénteken 13 órakor született meg a lányom, és hétfőn 9-10 körül azt tapasztaltam hogy szoptatásnál a másik mellemből csöpög a tej. Nem is értettem miért, mert annyira "buta" vagyok hogy ennek nem néztem utána, és soha senkitől nem hallottam. Éppen akkor jött be az újszülött orvos amikor szoptattam és ő mondta hogy látja beindult a tej, és elég hamar császárhoz képest.
14/16 anonim válasza:
Amiatt szokott később beindulni a tej a császárosoknál, mert a szervezetnek idő kell arra hogy észbe kapjon, jééé már nincs baba, nincs méhlepény, pl. aki nem is vajúdik ott hosszabb idő eltelhet. De a tej mennyiségét és a szoptatás idejét hónapban, évben, ez nem befolyásolja.
15/16 anonim válasza:
Az első hosszabb vajúdás utáni császár volt, ugyanakkor, a 2. napon indult meg a tejem, mint term. úton szült szobatársaimnak.
A 2. progis császár volt, ekkor később indult be a tejtermelés. A 3. napon volt egy kisebb belövelés, de az első hét végéig tápszeres pótlás kellett. Utána szerencsére már nem volt gond, ment a szoptatás szépen.
16/16 anonim válasza:
Csütörtök este császároztak (sürgősségi császár), és vasárnap este indult be a tejem. De addig is rengeteg sok előtejem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!