A hideg beindíthatja a szülést?
Figyelt kérdés
36 hetes terhes vagyok és tegnap a párommal elég sokat voltunk a hidegben, épp interjút készítettünk, csak az alany sokat késett. Mire véget ért eléggé fáj a hasam és komolyan azt hittem,hogy itt az idő. Végül csak jóslóim voltak, mert nem rendszereződött aztán meg el is múlt. De lehetséges,hogy a hideg volt ilyen hatással? beindíthatja a szülést?2014. nov. 29. 09:08
1/3 anonim válasza:
A hideg nem hiszem, inkább az idegeskedés. De nem tesz jót, ha sokáig vagy hidegben már, fel is fázhatsz, ami ilyenkor nagyon nem lenne jó. Pihenj sokat, és vegyél meleg zuhanyt, ha zárva vagy, akár fürdőt is. Ne forrót, csak kellemes meleget!
2/3 anonim válasza:
Szerintem maga a hőmérséklet nem. Inkább a frontok.
3/3 anonim válasza:
A hideg nem. A melegfront szokta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!