Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Miért és mióta nincsen strepto...

Miért és mióta nincsen streptococcus szűrés győrben szülés előtt? Más városokban van?

Figyelt kérdés
2014. nov. 25. 21:20
 1/8 anonim válasza:
nyár óta nem tartozik bele a kötelező protokoll szűrések közé, azért nincs elvileg sehol.
2014. nov. 26. 08:28
 2/8 anonim ***** válasza:
A nődokim mondta, hogy kivették a vizsgàlatok közül. Nekem megcsinálta a 36. héten, mert azt mondta hogy szerinte szakmailag felelőtlenség nem megcsinálni. Ha a bab megszületik és valami baja lenne akkor nagy segítség a gyerekorvosnak, mert idő a kitenyésztés.
2014. nov. 26. 11:51
 3/8 anonim ***** válasza:
Az előző vagyok. Azt is mondta a dokim, hogy júliustól a 36. 37. héten az nst sem kötelező. De ezt is semmibe nézte, mondta hogy lesz, mert nem ért ezzel egyett hogy csak a 38. héttől legyen.
2014. nov. 26. 11:54
 4/8 anonim ***** válasza:

Gyöngyösön van. 36. héten, illetve nálunk már az nst-t is elkezdik simán a 35. héten.

Én nem bánom egyébként azt sem, hogy az afp is meg lett csinálva. Inkább több vizsgálat, mint egy se és később legyen valami gond.

2014. nov. 26. 13:29
 5/8 A kérdező kommentje:
Nagyon elkeserít,h nincs már ilyen vizsgálat..igy mondta az orvosom nem szokás már!!nst-re "járhatok" 37 hetes vagyok és voltam mar..de vártam ezt a szűrést!mondtam az orvosomnak,h mivan ha nekem van? Erre akkor sincs semmi baj!!ezen még jobban megrökönyödtem mint a nem szokás már beszólásán!!vizsgálat lesz még szülésig vagy mar arra se számítsak?szokás még?
2014. nov. 26. 14:03
 6/8 A kérdező kommentje:
2. Válaszoló te honnan írsz?
2014. nov. 26. 14:05
 7/8 anonim ***** válasza:
Zalaegerszegi az orvosom
2014. nov. 26. 16:27
 8/8 A kérdező kommentje:
Ja értem köszi a vàlaszokat:)) de azért vizsgàlat lesz még?neked volt utána?vagy valaki aki győri leírná,h ilyenkor mivan ha nem volt szűrés streptococcusra akkor szüléskor van valami óvintézkedés?
2014. nov. 26. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!