Mosoly15 kérdése:
Nincs tb-m. így fizetnem kell a szülésért?
Figyelt kérdés
2014. nov. 25. 14:54
21/27 anonim válasza:
Ostoba, buta p.csa vagy. Az ilyennek nem kéne gyerek.
22/27 anonim válasza:
Miért írjátok neki,hogy most már nem ingyenes?
Egészen addig ingyenes amíg kapja a gyest.Vagy rosszul tudnám?
23/27 anonim válasza:
És utána? Nyilván nem volt munkahelye, ha lett volna, akkor tb-je is lett volna. Szóval, ha nem helyezkedik el a gyes lejárta után azonnal és továbbra is arrogáns, öntelt módon tesz nagy ívben a tb fizetésére, akkor majd jó nagyot fog koppanni. A végtelenségig nincs ingyen ez sem!
25/27 anonim válasza:
Persze,nem is ezt mondtam:)
Csak azt hittem,hogy már újabb törvény van és már a gyes alatt sem jár a tb.
Persze ez a mai világban nem lenne furcsa,hogy hipp-hopp eltörölnek egy-egy eddig bevált törvényt:)
Nyilván,ha gyes után nem dolgozik akkor mélyen benyúlhat a zsebébe.
26/27 anonim válasza:
Én amúgy annak, aki gyereket nevel, alap ingyen adnám a TB-t, ezzel is támogatva a családokat. :)
27/27 anonim válasza:
Nem ide vág,de mikor megvonták ezt az emberektől az ingyenes tb-t azokat kellett volna akkor és ott kínozni!!!!
Miközben pl.egy munkanélküli meghal vagy haláláig eladósodik addig a minisztériumban lábzsámolyokat vesznek maguknak az undorító politikusok!:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!