Fizetnem kell a szülésért?
Ahogy az első írta, úgy van!
Ha fmefgogadod orvosnak azt aki a II klinikán dolgozik, akkor szülhet ott, de fizetned kell a magánrendelésen havi kb. 10.000, a szülésért pedig kb. 100- at. ha nem, akkor oda kell menned, ahová tartozol!
A János kórházat nagyon tudom ajánlani, minden orvos szuper, a szülő szobák nagyon szépek, modernek, van bennük minden, ha lányt vársz rózsaszínbe, ha fiút akkor kékbe kerülsz!!!
A csecsemősök, ápolók is rendesek, de ami a legjobb, a kórterembe bárki bármikor bemehet hozzád, nem kell a folyosóra kimenned a látogatókhoz, a babát nem kell üvegen keresztül mutogatnod!
Szia mi tegnap szultunk a MÁv Ban, 40. hétben, 2 hét alatt 3-szor is voltunk bent, mert olyan rosszul volt már a párom, de a CTG nem mutatott ki fajasokat, így hazaküldték minket. Tegnap már mozdulni nem bírt, sírt folyton, bementünk mentovel, elkertek a leleteit, és rögtön megcsaszaroztak, mert valamiylen toxin mergezese lett, és valami help szindromas lett. Ugyan volt nálam 50000 ft, de túlságosan el voltam foglalva a babával, a 2 órás furdetesig nálam lehetett, utána meg a párommal, mert már ebredezett, meg nem is nagyon mertem volna rákérdezni, hogy szokás-e adni, így nem adtunk pènzt. Még ők kérdezték, hogy miért nem jöttünk be már 2 hete, meg kellett volna születnie a babának, már a lepeny sem tudta táplálni, 3 kilorol 2,5-re fogyott vissza. Szóval na nem muszály adni, csak ha gondolod. (Helyesírási hibákkal ne foglalkozzatok, nem állítottam be a telefont még)
Apuka.
nem kell fizetni semmiért, nincs ilyen törvény
korrupció, az van, el vannak k.rvulva az aljadék orvosok, az van
teljesen felesleges pénzkidobás fizetni nekik
mindenre van ott ember, megcsinálja a dolgát, és kész (én sem kapok semmi pluszt a munkahelyemen, neki sem jár)
4 hónapos a fiam, és inkább ráköltöttük, mint odaadtuk vmi senkiházinak aki amúgy is kap fizetést a munkájáért, és pont akkor nincs ott amikor kellene
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!