Vélemények, tapasztalatok a Bajcsy Kórházról? Van esetleg olyan, aki májusban fog ott szülni?
nekem a nagynénim szült ott két lányát,mikor bementünk meglátogatni nem nyerte el a tetszésemet bár lehet azóta korszerübb, a babák nyitott ajtónál voltak olyan huzat volt a folyosón,és a kismamák a csecsemőosztály ajtajába cigiztek.
itt egy link názd meg.
Én a MÁV(ÁEK)-ban szültem 3 hója és minden szupi volt.
Szia!
Én márc.11 re vagyok kiírva. Polgár Zoltánnál fogok szülni ha minden jól megy és a pénz is meg lesz. Nekem nagyon kedvesek és segítőkészek voltak eddig a nővérek és az ápolók is. Ha csak egy eltévedésem volt az épületben ajtóig kísértek hogy hova kell mennem, mosolygósak... Bevérzésnél (26 hétnél) szerencsére meg 10 percen belül a doki keze alatt voltam. Nekem eddig csak pozitív
Szia, én tavaly májusban szültem a Bajcsyban egy kislurkót, és maximálisan meg voltam elégedve! :)
Mikor már 3 percesek voltak a fájások érkeztünk meg a szülőszobában, és azonnal az alternatív szobába mehettem, pedig előttem szabadult fel a szoba pár perccel, de máris elkezdték kitakarítani és amíg az NST-t elkészült, hogy tényleg szülök-e, már kész is volt. Persze minden előnyét kihasználtam az alternatív szobának. Bár eleve bő 3 ujjnyival érkeztem meg, de még volt idő 1,5 órát a sarokkádban vajúdni, majd mikor már majdnem megvolt az 5 ujjnyi, akkor kiszálltam és mentem bordásfalazni, amivel a fájdalmat próbáltam elosztani a testemen,ezért fel felé húzgáltam magam, majd mikor teljesen kitágultam, akkor jöhetett a labdázás, mivel arccal ékelődött be a kisfiam, így egy 1,5 órás rugózás a fájások alatt. E nélkül nem tudtuk volna a kis feje búbját beilleszteni, tehát hasznos egy eszköz, az a labda. Ha nincs, akkor sürgősségi császár lett volna, és bár leírhatatlan fájásokat éltem át, de nem örültem volna egy császárnak, mindenképp az alternatív eszközöket akartam kihasználni. És ez adott a Bajcsyban. Meg engedték, hogy a családom bent legyen: a férjem, az ikertesó felesége, anyósom, sógorom és felesége. Csak mikor már sikerült kibillenteni a rossz beékelődéséből a picit, és elkezdődhetett a tolás, akkor küldték ki őket, csak a férjem és az ikertesóm maradt mellettem. Pár perc alatt kitoltam a 4 kg-s Életemértelmét:).
A Tóthné Mónika volt a szülésnőm és a Dr. Varga Horgosi Ágnes az orvosnőm. Ők mondták folyamatosan milyen pozíciókat kell csinálnom, hogy elkerüljük a császárt, és természetesen szüljem meg a rosszul beékelődött fiamat. Végig a 4 óra alatt, amíg a szülőszobában voltam velem voltak, egy percre sem mentek el mellőlem! Lelket és kitartást öntöttek belém, mikor már úgy éreztem nem bírom tovább.
A csecsemőgondozók is mindig segítettek.
Nekem csak kellemes élményeim vannak a kórházzal kapcsolatban. :)
Legközelebb is ott szeretnék szülni, ha van rá mód, akkor a kádban szeretném világra hozni a családias környezetű alternatív szobában a második gyermekem!
Kívánom neked is kellemes élmény legyen e nagy pillanat, akár a Bajcsyban, akár máshol éled meg! :)
Kedves előző, azért ez nem kis dolog, tesóm két hete szült császárral pont ilyen rossz beékelődés miatt, gratula, hoyg megcsináltátok!!!
A kérdésre:
Én tiszta szívből ajánlom a kórházat, lehet nem a legmodernebb, de ez csak kívülről igaz, mert a szülőszobák nagyon szuperok én Sopronból utaztam fel egész 9 hónap alatt terhesgondozásra, majd végül szülni és nem bántam meg, ha lesz következő újra oda megyek.
Tényleg nagyon baba és család barát hely, mindenki kedves és hozzáértő, voltam 4 ágyas szobában még a szülés előtt az sem volt katasztrófa, de szülés után fizetős egyágyasban voltam, hogy a férjem is velünk tudjon lenni 24 órában. Én jó szívvel gondolok vissza, mint ahogy írtam tesóm például rengeteget szenvedett feleslegesen itt sopronban :-)
Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!