Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Beleszerettem abba a férfiba...

Beleszerettem abba a férfiba akihez 9 hónapig terhesgondozásra jártam és akinél szültem?

Figyelt kérdés
Ne haragudjatok de nem merem senkinek sem szemtől szembe elmondani a problémám. 1 hónapja szültem, a férjemmel 4 éve vagyunk együtt és minden rendben köztünk. Azonban pár napja azon kaptam magam hogy a gondolataim 80%-át ő teszi ki. Talán azért lehet mert a vajúdás és szülés alatt folyamatosan mellettem volt és simogatott, biztatott? Amikor a szülőszobán megláttam hogy végre megérkezett azt éreztem hogy biztonságban vagyok, erős kezek között aki vigyázni fog ránk. Alig várom hogy találkozzak vele újra a 6 hetes kontrollon. Rosszul vagyok ha bele gondolok hogy más nőkkel is ilyen kedves. Egyenesen féltékeny voltam amikor láttam a szülészeten hogy másokhoz is bemegy nem csak hozzám. Szeretem a férjemet nagyon, vonzódom hozzá, de ez nem normális hogy a nőgyógyászom jár a fejemben szinte állandóan :( Annyira szégyenlem magam. Itt van a kislányom, családom lett én meg a dokimra gondolok... :( Most mit tehetnék? Segítsetek!
2014. nov. 22. 22:13
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
19%
Te nem vagy 100as az tuti!
2014. nov. 22. 22:22
 2/17 anonim ***** válasza:
24%
Nekem annyira leköti a gyerek minden gondolatom, el se tudom képzelni hogy egy újszülött mellett, hogy tudsz állandóan egy idegen pasira gondolni. Megy hogy van ra igenyed? En annyira el vagyok most kb 3 centivel a föld felett es férjemmel olyan boldogok vagyun, úgy örülünk nemi....szóval ez nagyon fura. Komy gondok lehetnek abban a kapcsolatban.
2014. nov. 22. 22:28
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Bízzunk benne, hogy ez csak ilyen terhesség okozta mizéria. Annyi minden lemegy ilyenkor az emberbe-hormonok főleg, hogy csúnya játékot is űzhetnek velünk. Lehet, hogy mivel vigyázott rád és kedves volt stb, ez rásegített erre. Addj magadnak időt, lehet rendeződni fog magától és minden visszatér a régi kerékvágásba. Férjednek egyelőre semmiképp ne említsd meg, mert lehet, hogy tényleg csak a hormonok okozzák. Még csak egy hónapja szültél, a hormonok kavarognak benned.
2014. nov. 22. 22:31
 4/17 anonim ***** válasza:
22%
Elmúlik. Te pedig felnősz. Remélhetőleg...
2014. nov. 22. 22:34
 5/17 anonim ***** válasza:
96%
Ez egy függőség, nem szerelem, Jung ír erről. A páciens függővé válhat a kezelőjéhez, mert kiszolgáltatott és reményei fűzik a segítségéhez. De ez nem szerelem és az orvosnak ezt etikusan közölni is kell. Szakadj le róla, az a legjobb neked, ha ezt most komolyan veszed, amiket írtam.
2014. nov. 22. 22:42
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Gyakori eset. Kislányok a fiatal tanárba, később pszichológusba, aztán a kedves főnökbe majd a nőgyógyászba szeretnek bele. Elmúlik ez is.
2014. nov. 22. 22:48
 7/17 anonim ***** válasza:
23%
Válts orvost.
2014. nov. 22. 23:00
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem el fog múlni idővel... ilyenkor még annyira össze-vissza van minden érzelem az emberben. Én nőnél szültem, de teljesen felnéztem rá, vártam én is, hogy 6 hetes kontrollra visszamehessek. Hiányzott a kórházi környezet (végzettségem miatt is...) Szülés után a hormonok játéka sok mindent elindít... De aztán ahogy telik az idő, el fogod felejteni, ne aggódj :)
2014. nov. 22. 23:24
 9/17 anonim ***** válasza:
63%

Én szülés után sokáig majdnem minden nap visszajátszottam magamban a szülést, a kórházban töltött napokat, mindent. Olyan csodálatos élmény volt számomra a kisbabám születése, hogy szerettem volna átélni újra és újra. Ebből kifolyólag azokat a személyeket, akik ebben a csodálatos dologban mellettem voltak, a férjem, a szülésznő, a dokim, az ápolónők a szívembe zártam, és szeretettl gondolok rájuk.

Szerintem Te is valami hasonlót érezhetsz, de ez nem szerelem, és nem dokid felé irányul, hanem inkább a szituációba szerettél bele, mert egy nagyon nagy dolgot tettél, életet adtál a gyermekednek, amiért joggal lehetsz büszke magadra, és lehetsz "szerelmes" abba a helyzetbe, amikoris ezt a NAGY dolgot tetted. :)

2014. nov. 22. 23:41
 10/17 anonim ***** válasza:
23%

szerintem azért az orvos is tudja jól mit csinál..

engem is simogatott már egy nőgyógyász, csak csettintésembe került volna...

2014. nov. 23. 00:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!