Róbert Károly klinikán lehet szülni úgy, hogy terhesgondozásra nem oda járok?
Igen, én is így tervezem. A 36. héten kell időpontot kérned Nega doktornőhöz.
A hozzatartozó úgy tudom bejöhet, én sem választok családi szobát ill. elég nagy az esély rá, hogy a kétágyasban is egyedül leszel.
Köszönöm!
Akkor is őt kell keresnem, ha ügyeletes orvosnál szülök választott szülésznővel?
Mikor szülsz? :)
Köszönöm, nézegettem, fogom is még. Holnap fel is hívom őket.
Kíváncsi leszek az élményeitekre.
Az első válaszadó vagyok. Október közepe, vége fele. Ügyeletes orvossal, ügyeletes szülésznővel.
Lehet kérni időpontot és az egyik szülésznő végigvezet a szülőszobákon, rendes szobákon.... De ha mész szülésfelkészítőre, akkor utána is végigvezetnek, ha érdekel. Most augusztusban már nem lesz szülésfelkeszítő, de szeptemberben valószínűleg igen, en a nyaron kettőn már voltam, mennék még a következőre is, érdemes mert sok hasznos információhoz hozzájut az ember, es lehet kérdezni is.
Az első vagyok még mindig.
Ez lemaradt: igen, nekem úgy mondták, hogy minden ilyen esetben ha nincs ott orvosod akkor Nega doktornőhöz kell időpontot kérni először, de csak a 36. héten. Te mikor szülsz?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!