Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Róbert Károly klinikán lehet...

Róbert Károly klinikán lehet szülni úgy, hogy terhesgondozásra nem oda járok?

Figyelt kérdés
És a sima kétágyas (tehát nem családi) szobába a gyermekágyas osztályon ugyanúgy bejöhet hozzátartozó, mint a családi szobába?

2014. aug. 20. 16:56
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Igen, én is így tervezem. A 36. héten kell időpontot kérned Nega doktornőhöz.

A hozzatartozó úgy tudom bejöhet, én sem választok családi szobát ill. elég nagy az esély rá, hogy a kétágyasban is egyedül leszel.

2014. aug. 20. 17:54
 2/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Akkor is őt kell keresnem, ha ügyeletes orvosnál szülök választott szülésznővel?

Mikor szülsz? :)

2014. aug. 20. 20:20
 3/18 anonim ***** válasza:
Lehet úgy szülni, igen, nézd meg a honlapjukon. Nem tudom, hogy Nega doktornőt kell-e keresned...szerintem a központi számot hívd fel. Én itt fogok szülni de a dokim is itt van. És természetesen bemehet a hozzátartozó a sima kétágyas szobába is. Nézd meg a honlapjukon a gyakori kérdéseket, szinte mindenre választ kaphatsz!
2014. aug. 20. 21:33
 4/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm, nézegettem, fogom is még. Holnap fel is hívom őket.

Kíváncsi leszek az élményeitekre.

2014. aug. 20. 23:16
 5/18 anonim ***** válasza:

Az első válaszadó vagyok. Október közepe, vége fele. Ügyeletes orvossal, ügyeletes szülésznővel.

Lehet kérni időpontot és az egyik szülésznő végigvezet a szülőszobákon, rendes szobákon.... De ha mész szülésfelkészítőre, akkor utána is végigvezetnek, ha érdekel. Most augusztusban már nem lesz szülésfelkeszítő, de szeptemberben valószínűleg igen, en a nyaron kettőn már voltam, mennék még a következőre is, érdemes mert sok hasznos információhoz hozzájut az ember, es lehet kérdezni is.

2014. aug. 21. 07:05
 6/18 anonim ***** válasza:

Az első vagyok még mindig.

Ez lemaradt: igen, nekem úgy mondták, hogy minden ilyen esetben ha nincs ott orvosod akkor Nega doktornőhöz kell időpontot kérni először, de csak a 36. héten. Te mikor szülsz?:)

2014. aug. 21. 07:07
 7/18 A kérdező kommentje:
Ó, még soká, áprilisi terminus lesz, de még orvoshoz sem jutottam el. Csak van már egy fiam, 21 hónap lesz a korkülönbség, semmi jele, hogy a szopást abbahagyja (és nem is akarom, ha nem muszáj), miatta megy a vacillálás a szülés körül. Ide be tudna jönni hozzánk, ismerkedhetne a tesójával és tőlem sem kéne napokra elválnia, nekünk ez nagyon fontos. Államiban egyszerűen nincs olyan verzió, amit élhetőnek tartok. :(
2014. aug. 21. 08:19
 8/18 anonim ***** válasza:
Az első válaszolótól szeretném megkérdezni, hogy mennyibe kerül a szülésfelkészítő? Én is szeretnék menni, de árat nem találtam a honlapon. És hogy van ez, annyira mész amennyire szeretnél? Vagy különböző témák vannak? Én januárban fogok szülni itt :)
2014. aug. 21. 10:39
 9/18 A kérdező kommentje:
Ez engem is érdekelne, nagyvonalúan úgy vettem, hogy ingyen van, mivel nem volt ár feltüntetve. :)
2014. aug. 21. 10:53
 10/18 A kérdező kommentje:
Felhívtam őket, ingyen van, nem kell bejelentkezni sem. Augusztus végén kiírják a honlapra az új időpontokat, de szerdánként lesz szeptembertől, és az előadások sorrendje nem szokott változni.
2014. aug. 21. 11:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!